YEREL HABERLER - 11 Şubat 2014 Salı 13:11

Ak Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu

A
A
A
Ak Parti Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu

AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talas Anayurt Mahallesi’nde katıldığı toplantıda ‘’Talas nüfusunu harekete geçirerek Talas’ın gerçek potansiyelini ortaya çıkarmalıyız’’ dedi.
Talas Mevlana Mahallesi'nde düzenlenen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı toplantıda, AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu salonu dolduran coşkulu kalabalığa projelerini anlattı. Sık sık tezahüratlarla konuşması bölünen Palancıoğlu, toplantı sonrası omuzlarda taşındı.
’’Birçok projemizi açıkladık. Bu projeler gerçekten Talas’a çok yakışacak diyen Palancıoğlu, şunları kaydetti;
‘’Her kesime hitap eden ve herkesin kullanabileceği projelerimizle emeklisi, engellisi, kadını, çocuğu, işçisi, eğitimcisi ve öğrencisiyle, Talas nüfusunu harekete geçirerek Talas’ın ekonomik, kültürel tarihsel ve turizm alanlarında gerçek potansiyelini ortaya çıkarmalıyız. Talas’ın sadece fiziki anlamda gelişmesi için değil, insan kaynakları yönünden de gelişmesi için birçok projelere imza atacağız. Bizler çok motiveyiz. En iyi şekilde Talas’a hizmet etmek istiyoruz. Göreceksiniz Talas Türkiye’de örnek bir ilçe olacak. Bunun sözünü sizlere verebilirim.’’
Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirdikleri projelerden bahsederek, önümüzdeki dönem Talas’ta hayata geçirilecek olan projelere dikkat çekti. Raylı sistemin müjdesini veren Özhaseki, ‘’Raylı sistemde Erciyes Üniversitesi'nden Cemil Baba Mezarlığı'na kadar olan hattın ihalesi yapıldı. Nisan ayı ile başlamayı planlıyorduk. Ancak havalar böyle giderse 15-20 gün sonra işe başlayabiliriz. Raylı sistem Talas'ta yolun sağından gidip, solundan gelecek. Ayrıca 6 kilometrelik Anayurt hattının da 1-2 ay içinde ihalesi yapılır. 1 yıla kalmaz bu hatları bitiririz" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.