GÜNDEM - 08 Temmuz 2023 Cumartesi 12:00

Büyükşehir’in hayatı kolaylaştıran “Kurumsal Kart 38” uygulaması ilgi görüyor

A
A
A
Büyükşehir’in hayatı kolaylaştıran “Kurumsal Kart 38” uygulaması ilgi görüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım konusunda, çalışanların hayatını kolaylaştıran uygulaması ‘Kurumsal Kart 38’ firma ve çalışanlar tarafından ilgi görüyor.


Sanayi ve ticaret şehri Kayseri’de çalışanların bütçesini ve konforunu önemseyen Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren Ulaşım A.Ş. aracılığı ile uygulamaya koyduğu ‘Kurumsal Kart 38’ uygulaması ile çalışan vatandaşların bütçesine katkıda bulunurken, ulaşım konforunu arttırıyor.


Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Akıllı Ulaşım Sistemleri ve İş Geliştirme Müdürü Muhammed Biçimveren, “Kurumsal Kart 38 çözümlerimiz ile Kayseri’de hizmet vermekte olan kuruluşlara kolaylıklar sağlamaktayız” ifadesinde bulunurken, konuşmasında şunlara yer verdi:


“Tam zamanlı ya da yarı zamanlı çalışanlar için farklı çözüm önerilerimiz bulunmakla birlikte, kamu ya da özel fark etmeksizin kuruluşların çalışanlarına sağlamış olduğu ulaşım kartı olan Kurumsal Kart 38, Kayseri şehir içerisinde hizmet vermekte olan tüm ulaşım araçlarında geçerlidir.”


2’si kamu olmak üzere toplam 18 farklı kuruluş tercih etti


Kurumsal Kart 38’i 2’si kamu olmak üzere toplam 18 farklı kuruluşun tercih ettiğini dile getiren Biçimveren, Kurumsal Kart 38 uygulamasının personellerin ulaşım giderlerinden tasarruf, toplu taşımaya destek ve milli ekonomiye katkıda bulunduğunu dile getirdi.


Kurumsal Kart 38’i tam da ihtiyaçları olduğu bir uygulama olarak tarif eden Kayseri’de faaliyet gösteren bir firmanın yetkilisi ise, “Bizim de tam ihtiyacımız olan bir şeydi. Servis problemi yaşıyorduk. Böyle bir avantajın olduğunu görünce hemen değerlendirmek istedik. Servis güzergahı uymayan arkadaşlara kurumsal kart verdik, servis güzergahına uygun otobüs veya tramvay durağında iniyorlar, oradan aktarma sağlıyoruz, bu şekilde farklı bölgelerden de personel alma avantajımız oluyor” dedi.


Çalışanların aile bütçesine katkı


Kurumsal kartların neredeyse yarı yarıya ücret avantajı olduğunu ifade eden üretici bir diğer firma yetkilisi ise Kurumsal Kart 38’in, çalışanların aile bütçesine katkı sağladığını ve kendilerinin de üretim maliyetlerinin düşmesi nedeniyle enflasyona karşı mücadele ettiklerini söyledi.


Kayseri’de faaliyet gösteren bir firmada çalışan kurumsal kart 38 kullanıcısı da uygulamanın ‘acaba kartımda bakiye kalmış mıdır’ derdinden kendilerini kurtardığını dile getirerek, “Acaba kartımda bakiye kalmış mıdır gibi düşünme derdinden sizi kurtarıyor. Ay sonuna kadar böyle bir yükleme yaptığınız takdirde istediğiniz her an içerisindeki biniş hakkına güvenerek istediğiniz yere rahatlıkla seyahat edebiliyorsunuz” diye konuştu.


Büyükşehir’in hayatı kolaylaştıran “Kurumsal Kart 38” uygulaması ilgi görüyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Niğde Niğde’nin yeni valisi Nedim Akmeşe oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla hazırlanan ve 7 Ocak 2026 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi değişti. Kararname kapsamında Niğde Valisi Cahit Çelik Bingöl Valiliği’ne atanırken, Niğde’nin yeni valisi Nedim Akmeşe oldu. Niğde Valiliği’ne atanan Nedim Akmeşe kimdir ? Nedim Akmeşe, 1980 yılında Sinop’un Boyabat ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Sinop’un Gerze ilçesinde, orta öğrenimini Samsun’da tamamlayan Akmeşe, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2004 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak, 2005 yılında Amasya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kamu görevleri kapsamında Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesinde Kaymakam Vekilliği yapan Akmeşe, 2006-2007 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından eğitim amacıyla gönderildiği İngiltere Sheffield Üniversitesinde dil eğitimi aldı. 2008 yılında Rize’nin Kalkandere ilçesine kaymakam olarak atanan Akmeşe, ardından Elazığ’ın Ağın ve Van’ın Gevaş ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulundu. 2016 yılında İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanan Akmeşe, 2017 yılında Daire Başkanı, 2019-2023 yılları arasında ise Personel Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Akmeşe, 17 Ekim 2023 tarihli ve 2023/465 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atanmıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Nedim Akmeşe, iyi derecede İngilizce bilmektedir.