SPOR - 29 Kasım 2025 Cumartesi 09:03

Erciyes 38 FK’dan 5 transfer birden

A
A
A
Erciyes 38 FK’dan 5 transfer birden

Erciyes 38 FK, dış transferde 5 yeni ismi kadrosuna kattı.


TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Erciyes 38 Futbol Kulübü dış transferde 3 farklı takımdan 5 ismi renklerine bağladı. Mavi-siyahlılar Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’dan Berat İşkol, Mücahit Enes Albayrak, Talas Belediyespor’dan Mahir Işkın, Mehmet Haluk Alagöz ve Akhisar 45 FSK’dan Berke Kayar ile anlaştı. Kadroya dahil edilen 5 yeni isim takıma katılarak çalışmalara başlarken yarın oynanacak olan Mazıdağı Fosfatspor maçında kadroda olmaları bekleniyor.


Erciyes 38 Futbol Kulübünden yapılan paylaşımda, "Kulübümüz dış transferde Kayserispor’dan Berat İşkol, Mücahit Enes Albayrak, Talas Belediyespor’dan Mahir Işkın, Mehmet Haluk Alagöz ve Akhisar 45 FSK’dan Berke Kayar ile anlaşmaya varmıştır. Anlaşmanın hem kulübümüze hem de oyuncularımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz" denildi.



Erciyes 38 FK’dan 5 transfer birden

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Meslekte 36’ıncı yılını tamamlayan hemşirelere plaket takdim edildi Atatürk Devlet Hastanesi’nde "12-18 Mayıs Hemşireler Haftası" kapsamında gerçekleştirilen kutlama programında, meslek hayatında 36’ıncı yılını tamamlayan hemşirelere palket takdim edildi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Program kapsamında meslekte 36. yılını tamamlayan hemşirelere, sağlık hizmetlerine sundukları özverili katkılar ve emeklerinden dolayı teşekkür plaketleri takdim edildi. Ayrıca hastane çalışanlarının mesleki başarılarının desteklenmesi, çalışan motivasyonunun artırılması, etkin iletişim ve ekip uyumunun güçlendirilmesi ile güvenli çalışma kültürünün geliştirilmesi amacıyla düzenlenen başarı ödülleri kapsamında; Anestezi ve Reanimasyon Yoğun Bakım Birimi, Radyoloji Birimi, Kardiyoloji Servisi, Nöroloji Yoğun Bakım ve Evde Sağlık Hizmetleri Birimlerine başarı ödülleri takdim edildi. İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Aydın’da sağlık alanında önemli bir dönüşüm ve hareketlilik yaşandığını belirterek, sağlık yatırımlarıyla birlikte hizmetlerin daha güçlü mekanlarda sürdürüleceğini ifade etti. Programda Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen müzik konseri de büyük beğeni aldı. Günün anısına yaptırılan pasta İl Sağlık Müdürü Şenkul ve personellerimiz tarafından kesilirken program verilen ikramlar ile sona erdi.
Bilecik Kullanılmayan eski okul binası mahalle konağı oluyor Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yıllardır kullanılmayan ve adeta zamana yenik düşen eski Beşeylül İlkokulu binası mahalle konağı oluyor. Pazaryeri Belediyesi tarafından yürütülen dev dönüşüm projesi kapsamında, ilçenin hafızasında önemli bir yere sahip olan tarihi yapı mahalle konağı ve belediye misafirhanesi olarak hizmet verecek. Uzun süredir atıl durumda bulunan eski okul binasının yeniden ilçeye kazandırılması için harekete geçen Belediye Başkanı Zekiye Tekin, "Hem tarihi bir mirası yok olmaktan kurtardı hem de mahalle kültürünü yaşatacak örnek bir sosyal projeye imza attık. Aslına uygun şekilde restore edilerek modernize edilecek bina, sadece bir yapı değil; geçmiş ile geleceği buluşturan yeni bir yaşam alanı olacak. Başta Beşikli Mahallesi sakinleri olmak üzere tüm ilçe halkına hizmet verecek olan mahalle konağı, sosyal dayanışmanın, kültürel etkinliklerin ve mahalle buluşmalarının merkezi haline gelecek. Belediye Misafirhanesi bölümü ise Pazaryeri’ne gelen misafirleri ağırlayarak ilçenin misafirperver yüzünü yansıtacak. Geçmişine sahip çıkan şehirler geleceğini inşa eder sözümüzü bir kez daha gerçeğe dönüştürdük. Yıllarca çocuk seslerinin yankılandığı eski okul binası, şimdi yeniden insanların bir araya geldiği, dayanışmanın büyüdüğü ve hatıraların yaşatıldığı özel bir mekân olacak" dedi.
Bilecik Bilecik’te yol yatırımlarına 193 milyon TL’lik kaynak Bilecik İl Özel İdaresi tarafından 2026 yılı için yol ve ulaşım hizmetlerine 193 milyon TL’lik kaynak ayrıldı. Bilecik İl Özel İdaresi, il genelindeki bin 899 kilometrelik yol ağında bakım, onarım ve sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yağış ve seller nedeniyle zarar gören yollarda bakım ve onarım faaliyetlerine devam ederken, yeni yol açma çalışmalarını da eş zamanlı olarak yürütüyor. Ekipler ayrıca sıcak asfalt üretimi ve serimini belirlenen program doğrultusunda gerçekleştiriyor. 2025 yılı içerisinde 78 kilometre sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan İl Özel İdaresi, bu yıl asfalt programına Söğüt ilçesine bağlı Küre köyünde başladı. Program kapsamında ayrıca 42,5 kilometre stabilize yol çalışması, 70 kilometre yama çalışması, 138 kilometre reglaj çalışması ile 38 kilometrelik çizgi, boya ve levha çalışması gerçekleştirildi. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 243 köy ve 39 bağlı yerleşim birimine hizmet sunulmaya devam ediliyor. Çalışmaları sahada inceleyen Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlarının çalışma programlarını olumsuz etkilediğini ancak buna rağmen 78 kilometre sıcak asfalt yapımının başarıyla tamamlandığını belirterek, "İl Genel Meclisimiz tarafından belirlenen program doğrultusunda vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırmak adına yol yapım ve iyileştirme çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.