SPOR - 14 Şubat 2026 Cumartesi 11:10

Kayseri 2. Amatör Küme fikstür çekimi yapıldı

A
A
A
Kayseri 2. Amatör Küme fikstür çekimi yapıldı

Kayseri İkinci Amatör Küme 2025-2026 sezonu fikstür çekimi, 28 takımın katılımı ile Sümer Amatör Evi’nde gerçekleştirildi.


1 Mart 2026 tarihinde başlayacak olan Kayseri 2. Amatör Küme maçlarının fikstür çekimine TFF Kayseri Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mutlu Önal, Kayseri Futbol Temsilcisi Mehmet Yücel, ASKF ve Futbol İl Tertip Komitesi üyeleri ile birlikte ligde mücadele edecek olan 28 takımın temsilcileri katıldı. Yapılan fikstür çekimi sonrasında 28 takım 4 grupta mücadele edecek. Ligde maçlar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Kayseri 2. Amatör Küme’de yapılan fikstür çekimi sonrasında ise gruplar şöyle oluştu:


A Grubu


Kalespor


İncesu 1925 Spor


Y.B.Şafakspor


Sümerspor


İncesu Erdemspor


Cırgalanspor


Kafkasspor


B Grubu


Erciyes İdmangücü


Yavru Aslanspor


Palasspor


Yetükspor


Kayseri Demirspor


Talas Denizspor


Alsancakspor


C Grubu


Mahrumlarspor


Cuma Uluçayspor


Pınarbaşı Belediyespor


Bayraktarspor


Anbar Kızılırmakspor


Yeni Esenspor


Anadolugücü


D Grubu


Yerköyspor


Sarız Anadoluspor


Develi Erciyespor


Doğa Gençlikspor


Özalperenspor


Esentepespor


SanayiEsnafspor



Kayseri 2. Amatör Küme fikstür çekimi yapıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya İlhan Palut: "Her şeyden önce bizim için 3 puan çok önemli oldu" Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Puan ve puanlara çok ihtiyacımız var. Her puana ihtiyacımız olan bir görüntüdeyiz. Her şeyden önce bizim için 3 puan çok önemli oldu" dedi. Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Konyaspor, sahasında karşılaştığı Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Galatasaray’dan potansiyelinden çok da bahsetmeme gerek yok. Çünkü her oyuncusuyla her an maçı değiştirebilecek kalitede bir takım. Önemli olan bizim sahada ne yapacağımızdı. Çünkü takım bazen gerçekten sahada durgunlaşıyor. İstek, arzu istediğimiz seviyelere tam çıkmıyor. Bugün her şeyden önce oyuncularımızla konuştuğumuz plana sadık kalmamızdı. Çok istekli ve arzulu oynadık. Bunu sadece belli bölümlerde değil maça yaydık ve tabii ki savunma yaptık. Ama top ayağımıza geçtiği zaman top bizdeyken de elimizden gelen geldiğince cesurca girişimlerde bulunduk. İlk yarı savunma kısmını bence iyi yaparken ofansta istediğimiz etkinlik yoktu. İkinci yarı daha geniş alanlar oluşmaya başladı ve Galatasaray’ı dengesiz yakaladığımız anlar oldu. Bence ofsayt pozisyonu bir kırılma anıydı. Çünkü çok önemli bir taktik disiplinle oynuyorsunuz. Oradaki bir kırılma planlarınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız. VAR’dan geri döndü ve çok güzel dakikalarda güzel goller bulduk. Ben oyuncularımın performansından gerçekten memnunum. Yani galibiyet çok önemli ama olmasaydı da bir şey diyemezdim. Ama çocuklar bugün mücadele ettiler, savaştılar. En çok sevindiren şeylerden bir tanesi de çok şükür ki bunun karşılığını aldılar. Puan durumu anlamında da puan ve puanlara çok ihtiyacımız var. Her puana ihtiyacımız olan bir görüntüdeyiz. Her şeyden önce bizim için 3 puan çok önemli oldu" ifadelerini kullandı.