YEREL HABERLER - 15 Haziran 2017 Perşembe 09:34

Kilis’te Ramazan coşkusu sürüyor

A
A
A
Kilis’te Ramazan coşkusu sürüyor

Kilis Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri sürüyor.

Kilis Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri sürüyor. Etkinlikler kapsamında okunan ilahiler, vatandaşlara duygusal anlar yaşattı.


Kilis belediyesi tarafından Ramazan ayına özel düzenlenen Ramazan etkinlikleri sürüyor. Irak Kerkük’lü grup söylediği ilahilerle bölge halkına duygu dolu anlar yaşattı. Nejat Uygur Anfi tiyatroda düzenlenen etkinliği Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, başta olmak üzere daire amir ve müdürleri ile Kilis Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir ile Ahmet Polat ve vatandaşlar izledi. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, grubun lideri Adil Mahmut Mollaoğlu ve ekibine çiçek verdi. Başkan Kara, teşekkür ettiğini ifade ederek, “Ramazan ayı içerisinde gelen Bosna Hersek’ten gelen kardeşlerimiz gibi Kerkük’ten gelen kardeşlerimiz de İslam coğrafyasında en zor şartlarda yaşayan, en çok acı çeken, en çok ızdırap çeken, en çok eziyet çeken coğrafyalardan gelmiştir. Rabbim Ramazan ayının hürmetine, bu ayda yer alan Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine İslam coğrafyasındaki acının son bulmasını nasip eder, Müslüman coğrafyalarda yeniden birlik ve beraberlik, sağlanmasını yeniden kardeşlik hukukunun sağlanmasını egemen olmasını Rabb’imden niyaz ediyorum” dedi.


Grup Lideri Mollaoğlu ise yaptığı konuşmada, Kilis’e düşen roketleri hatırlatarak, "Rabbim sizi her türlü beladan arındırsın, bu cennet vatanı mübarek etsin, burada konser veren kardeşlerimiz cami imamları, bir çok ilde demokrasi nöbetlerine katıldılar" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir