POLİTİKA - 02 Ekim 2017 Pazartesi 11:28

MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Demir’den teşekkür

A
A
A
MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Demir’den teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) Kilis Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Demir, kongre süresince destek veren herkese teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) Kilis Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Demir, kongre süresince destek veren herkese teşekkür etti.


Hafta sonu yapılan Merkez İlçe kongresinde MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı seçilen Mustafa Demir, "Kongremizin gerçekleşmesinde emeği bulunan Gaziantep MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP Kilis İl Başkanı Hasan Mısırlıgil ve yönetimi, Kilis Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Halil Yılmaz ve yönetimi,MHP Kilis Kadın Kolları Başkanı Sevgi Karabaş ve yönetimi, Kilis MHP il ve belediye meclis üyeleri ve partililerimize ve tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ederim. Ayrıca kongrede bizleri yalnız bırakmayan Muhtarlarımıza MHP il ve ilçe başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve temsilcilerine, kongre sürecini başından bu yana halkımızla paylaşmamıza vesile olan basınımızın güzide temsilcilerine ve katılan katılamayan gönlü bizlerle olan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunarım" dedi. Öğretmen evi konferans salonunda gerçekleştirilen ve tek aday olan kongrede 360 geçerli oy alarak Merkez başkanlığına seçilen Mustafa Demir, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile görev yürüteceklerini söyledi. Demir, "Yaklaşan genel seçimler öncesi partimizin tabanı ile bağların kuvvetlendirilmesi, köy belde ve ilçe teşkilatları ile koordineli bir çalışma ortamının hazırlanması ve üye sayısında artış gibi konulara ağırlık vereceğiz. İlk olarak önümüzdeki günlerde yeni Merkez İlçe yönetimimizin görev dağılımı yapılarak bu çalışmalar hız kazanacaktır" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Dünya Çocuk Atletizm Günü’nde 200 çocuk sporla buluştu Gaziantep Valiliği, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Şahinbey Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Dünya Çocuk Atletizm Günü etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. Akkent Spor Köyü’nde gerçekleştirilen organizasyona 200 çocuk sporcu katılarak hem yarıştı hem de eğlenceli aktivitelerle unutulmaz bir gün yaşadı. Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte minik sporcular atletizmin farklı branşlarında çeşitli parkurlarda mücadele etti. Gün boyunca süren etkinliklerde çocuklar takım oyunları, koordinasyon çalışmaları ve eğitsel spor aktiviteleriyle keyifli vakit geçirdi. Tribünlerde bulunan aileler de çocuklarının heyecanına ortak oldu. "Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz" Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çocukların küçük yaşta sporla tanışmasının önemine dikkat çekerek, "Çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için sporun hayatlarının bir parçası olması gerekiyor. Bizler de Şahinbey Belediyesi olarak çocuklarımızın spor yapabilmesi adına spor alanları, tesisler ve çeşitli organizasyonlarla onların yanında olmaya devam ediyoruz. Yapılan organizasyonda çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri son derece memnun etti. Geleceğimiz olan evlatlarımızın hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sunacak her projeye destek vermeyi sürdüreceğiz" dedi. Etkinlik sonunda dereceye giren sporculara madalyalar verildi.