ÇEVRE - 15 Aralık 2020 Salı 09:55

Kilis Belediyesi tempo yükseltti

A
A
A
Kilis Belediyesi tempo yükseltti

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Vatandaşlara kaliteli, hızlı bir şekilde hizmet götürmek için belediyenin bütün imkanlarını seferber ettiğini söyledi.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Vatandaşlara kaliteli, hızlı bir şekilde hizmet götürmek için belediyenin bütün imkanlarını seferber ettiğini söyledi.


Başkan Servet Ramazan, Merhum Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut’un hayali ve projelerini hayata geçirmik için çalıştıklarını ifade ederek, “Bir yandan uyguladığımız projelerin devamı, bir yandan önümüzdeki yıl uygulanacak projelerin takibi için çalışırken, bir yandan da rutin belediye hizmetlerini vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kent genelinde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye olarak çevreye her zaman önem veriyoruz. Halk sağlığını korumak amacıyla tüm kurum, cadde ve sokaklarımızın dezenfekte işlemlerini tek tek periyodik bir şekilde devam ettiriyoruz. Daha sağlıklı yarınlarımız için lütfen kurallara uymaya riayet edelim. Su İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Ekrem Çetin mahallesi,Yavuz Sultan mahallesi, Oylum mahallesi, Bölük mahallesi, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu mahallesinde, kanal bağlantısı çalışmaları ve su arıza bakım onarım ve alt yapı çalışmalarını tamamladı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Ekrem Çetin, Şörhabil, Müslüman Bey, Kazım Karabekir, mahallelerimizde bordür, parke, kilit taşı, kaldırım yapımı, asfalt yama, tadilat bakım ve onarım çalışmalarına devem ediyor” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü. 3 isim de serbest bırakıldı il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.