POLİTİKA - 24 Mart 2019 Pazar 17:10

AK Parti’nin Bahşılı’daki mitingine binlerce kişi katıldı

A
A
A
AK Parti’nin Bahşılı’daki mitingine binlerce kişi katıldı

31 Mart Yerel Seçimler kapsamında AK Parti, Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde binlerce kişinin katılımıyla miting düzenledi.

31 Mart Yerel Seçimler kapsamında AK Parti, Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde binlerce kişinin katılımıyla miting düzenledi. Dev Türk bayraklarıyla kilometrelerce uzun kuyruklar oluşturan partililer ve vatandaşlar ilçe merkezinden TOKİ meydanındaki miting alanına kadar yürüdü.


Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Bizler Cumhurbaşkanımızın, AK Parti’nin adaylarıyız, il başkanıyız ilçe başkanlarıyız. Sizlerin hizmetkarıyız. 2001 yılından beri Kırıkkale’nin her bir köşesinde, her bir santimetre karesinde AK Parti’nin mührü var. AK Parti’nin milletvekillerinin, belediye başkanlarının hizmeti var. İnşallah 31 Mart’tan sonra 1 Nisan’dan itibaren de il belediyemiz olmazsa olmak üzere 8 ilçemizde, 2 beldemizde, 11 noktada belediyelerimizde AK Parti bayrağını dikeceğiz ve hizmet yoluna daha güçlü, daha kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceği” şeklinde konuştu.


Ülkeye yapılan saldırılar ortada olduğunu kaydeden Dağdelen, “Ekonomik saldırılar ortada PKK’sı DEAŞ’ı, HDP’si IŞİD’i dört bir yandan ülkemize saldırıyorlar. Ekonomik anlamda darbe yapmaya kalkıyorlar. Bundan önce nasıl birlikte olmuşsak, nasıl kol kola vermişsek, nasıl omuz omuza vermişsek, 15 Temmuz darbesinde nasıl sokacağa çıkıp da insanların başına geçirmişsek yapmış oldukları hadiseyi 31 Mart’ta Cumhurbaşkanımıza vereceğimiz destekle bu terör örgütlerine onların arkasındaki işbirlikçilerine ve onlara talimat verenlere büyük bir tokat atacağız” dedi.


Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Bugün burada Zafer kardeşime vermiş olduğunuz destek aşikar. Ben görüyorum ki burada seçimle ilgili bir sıkıntı yok. İnşallah 1 hafta sonra Zafer kardeşim Bahşılı’nın Belediye Başkanı. Bizler hizmetkar olmak için sizin huzurunuzdayız. Eğer hizmetkar olamamışsak alnımız ak bir şekilde sizin karşınıza geçemeyiz. Bugün Zafer kardeşim sizin huzurunuz da sizin hizmetinize talip. Sizlere hizmetkar olmaya talip. Bahşılı tabii ki Kırıkkale’yi çok ilgilendiriyor. Bahşılı demek Kırıkkale demek. Kırıkkale demek Bahşılı demektir. Biz sayısız hizmetlerimizi beraber yapacağız. Beraber programlayacağız. İnşallah pazar gününü güçlü bir şekilde geçirelim güçlü bir oy oy oranıyla hem Bahşılı’da hem de tüm Türkiye’ye örnek olalım. Bizler sizlerden destek istiyoruz. Karşılığı nedir? Sizlere hizmetkar olmak. Eğer hizmetkar olmaktan başka bir amacı varsa Allah ona da bana da nasip etmesin” diye konuştur.


AK Parti Bahşılı Belediye Başkan adayı Recep Zafer Tekin ise projelerinden bahsederek, AK Parti ile hizmetlerin en kısa zamanda ilçeye geleceğini söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Uşak Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı Uşak’ta tarım arazisinde ölü bulunan 63 yaşındaki Gürsel Arı’nın cinayet şüphelisi, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen titiz çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olay, 11 Mayıs’ta Uşak merkeze bağlı Kemalöz Mahallesi yakınlarında bulunan bir tarım arazisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede hareketsiz halde yatan bir şahsı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde, boğazında bıçak kesiği bulunan şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan kimlik tespitinde hayatını kaybeden kişinin Gürsel Arı (63) olduğu öğrenildi. Arı’nın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında, olay günü Gürsel Arı ile birlikte bölgede bulunan kişinin N.K. (42) isimli kadın olduğu tespit edildi. N.K.’nin olayın ardından şehir merkezinde bir özel hastaneye başvurduğu ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan N.K., Gürsel Arı ile arkadaş olduklarını ve olay günü birlikte tarım arazisine gittiklerini belirtti. N.K., burada bir süre sonra tanımadıkları bir şahsın yanlarına geldiğini, bu kişinin Gürsel Arı’yı bıçakladığını, ardından kendisini ağaçlık alana götürerek bıçakladığını ve daha sonra da kaçtığını iddia etti. N.K., olayın ardından otobüsle şehir merkezine gittiğini, burada vatandaşların ve şoförün durumundan şüphelenerek kendisine yardım etmek istediğini ancak yardım teklifini kabul etmediğini, daha sonra bir arkadaşına durumu anlattığını ve birlikte hastaneye başvurduklarını ifade etti. 300 saatlik kamera incelemesiyle şüpheli tespit edildi Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalarda, çevrede bulunan yaklaşık 60 güvenlik kamerasına ait 300 saatlik görüntüler titizlikle incelendi. Yapılan incelemelerde olay yerinin yakınlarında şüpheli tavırlar sergileyen ve ormanlık alandan koşarak uzaklaştığı değerlendirilen bir şahıs tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin R.K. (20) olduğu belirlendi. Şüpheli, ekiplerce Aybey Mahallesi’ndeki adresine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.