ASAYİŞ - 06 Ekim 2021 Çarşamba 11:18

Kırıkkale’de traktör ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

A
A
A
Kırıkkale’de traktör ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Kırıkkale’de otomobil ile traktörün çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kırıkkale’de otomobil ile traktörün çarpıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.


Kaza, Kırıkkale-Ankara D-200 kara yolunun 26. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Davut K.’nın kullandığı 71 DS 221 plakalı otomobil, Mustafa T. idaresindeki 71 AU 863 plakalı traktörün römorkuna arkadan çarptı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan yolculardan A.M. ile A.A. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Sürücüler ise kazadan yara almadan kurtuldu.


Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Bodrum’da lezzet rüzgarı: "Wiyanawanda Fest 3’üncü kez kapılarını açıyor" Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Azka Otel ev sahipliğinde bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Wiyanawanda FEST Bodrum, gastronomi ve müziği buluşturan özel bir etkinlikle "Yaza Merhaba" diyecek. Denize sıfır konumuyla dikkat çeken Azka Otel’in yemyeşil bahçelerinde gerçekleştirilecek festivalde, gastronomi dünyasının önde gelen üreticileri ile lezzet tutkunları bir araya gelecek. Etkinlikte, farklı tatların buluştuğu stantlarda ziyaretçilere geniş bir tadım deneyimi sunulacak. 18 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek festivalde yaklaşık 50 lezzet standı yer alacak. Katılımcılar, gün boyu sürecek etkinlikte hem gastronomi hem de müzik eşliğinde keyifli anlar yaşayacak. "Türkiye’nin en büyük etkinliklerinden biri oldu" Etkinliğin kurucularından Berna Kızılhan, festivalin her geçen yıl büyüdüğünü belirterek, "Nisan ayında üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz Wiyanawanda FEST Bodrum, geçtiğimiz yıl 1.350 lezzet takipçisini ağırlayarak kendi alanında Türkiye’nin en büyük etkinliklerinden biri oldu. Azka Otel sahibi Bülent Kaya ile Bodrum’un gastronomi alanındaki gelişimine katkı sağladığımız için çok mutluyuz. Etkinliğimiz sadece Bodrum’da yaşayanlara değil, Türkiye’nin dört bir yanından gelen gastronomi tutkunlarına da ev sahipliği yapıyor; aynı zamanda Azka Otel’in atmosferinde unutulmaz bir hafta sonu deneyimi sunuyor" dedi. Festivalin, hem Bodrum turizmine hem de gastronomi sektörüne önemli katkı sağlaması bekleniyor.
Kırıkkale Geleceğe nefes olacak 2 bin fidan toprakla buluştu Kırıkkale’de daha yeşil bir gelecek için düzenlenen etkinlikte, yüzlerce öğrenci ve vatandaş 2 bin çam fidanını toprakla buluşturdu. Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen fidan dikim etkinliği, Aşağımahmutlar Mahallesi’ndeki ağaçlandırma sahasında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Daha yeşil bir Kırıkkale hedefiyle düzenlenen organizasyonda, yüzlerce öğrenci ve vatandaş 2 bin çam fidanını toprakla buluşturdu. Doğayla iç içe geçen etkinlikte katılımcılar hem çevre bilinci kazandı hem de geleceğe nefes olacak fidanların dikimine katkı sundu. Özellikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda, renkli anlar da yaşandı. İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde arama kurtarma çalışmalarında görev alan "İglo" isimli köpek, öğrenciler için gösteri yaptı. İglo’nun sergilediği performans, etkinliğe katılanlardan büyük alkış aldı. Fidan dikiminin ardından belediye tarafından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaklaşık 2 bin çam fidanını toprakla buluşturduklarını belirterek, "Bugün burada çok kalabalığız ve çok coşkuluyuz. Daha yeşil bir Kırıkkale için herkes görev başında. İnsanlarımızın memnuniyeti ve çalışma azmi bizi çok mutlu ediyor. Bir sonraki etkinlikte yine hep birlikte buluşacağız" dedi. Etkinliğe katılan vatandaşlardan Zeynep Göçer ise fidan dikiminde yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "İyi ki gelmişim. Çok mutlu oldum. Yarına bırakacağımız bir fidanımız, bir ağacımız olacak. Ağaç dikmenin çok değerli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. Lise öğrencisi Elif Ercan, herkesin en az bir kez ağaç dikmesi gerektiğini söyledi. Diğer bir lise öğrencisi de Meral Alkaç da her insanın hayatı boyunca en az bir kez ağaç dikerek çevreye faydalı olması gerektiğini dile getirdi.