ASAYİŞ - 20 Kasım 2014 Perşembe 12:05

Kırıkkale’de Kayıp Çobanın Cesedi Bulundu

A
A
A
Kırıkkale’de Kayıp Çobanın Cesedi Bulundu

Kırıkkale’nin Ahılı köyü yakınlarında başı boş gezen koyun sürüsünün çobanı ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale’ye bağlı Ahılı köyü yakınlarında koyun otlatan Metin Elidemir isimli çoban başı boş bir koyun sürüsünün buğday ekili alanlarda gezindiğini fark etti. Bunun üzerine sürünün sahibini arayan Elidemir, sürünün Ahmet Olcar (42) isimli çobana ait olduğunu öğrendi. Sürünün başıboş gezmesinden şüphelenen Metin Elidemir, çobanın ailesini arayarak bilgi verdi. Ahmet Olcar’a ulaşamayan yakınları jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine arama çalışması başlatan jandarma ekipleri koyun sürüsünden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta Ahmet Olcar’ın cansız bedenine ulaştı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Ahmet Olcar’ın epilepsi nöbeti ve beraberinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaklaşık 5-6 saat kadar önce öldüğü tespit edildi. Olcar’ın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı Şişli’de Hıdırellez Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi. Şişli Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik alanı, renkli ışıklarla aydınlatıldı ve süslendi. Konser, yarışma, karaoke, dans gösterileri, kına yakma, taç yapım ve çiçek yapım atölyesi, yüz boyama, saksıda toprağa gül fidesi dikimi ve kontrollü ateş yakma alanı yapıldı. “Şişli için çalışacağım” Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Hepinizin Hıdırellez’i, baharı, bahara merhabası kutlu olsun. Hıdırellez bize birliğimizi beraberliğimizi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı hatırlatır. Hepimizin bahara yakışır bir şekilde kardeşçe, hoşgörü ile birlikte nice güzel günler yaşarız. Ben Şişli’de her günü bahar gibi yaşayacağımız bir Şişli için çalışacağım. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandı. Hıdırellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandaş, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadıkça huzurlu olamıyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Geleceğe güzel baka bilelim ki hayatlarımız aydınlansın” diye konuştu. Hıdırellez etkinliklerine katılan Ayşen Korhan isimli vatandaş, “Hıdırellez güzel bir vesile. İnanç olarak inanmanın ötesinde herkesin güzel şeyler dilediği, güzel bir gün. Baharın gelişi herkese kutlu olsun” dedi.