SPOR - 26 Mayıs 2025 Pazartesi 00:21

Fenerbahçe’nin Euroleague şampiyonluğu Kırıkkale’de kutlandı

A
A
A
Fenerbahçe’nin Euroleague şampiyonluğu Kırıkkale’de kutlandı

THY Euroleague’de Fransa temsilcisi Monaco’yu 81-70 mağlup ederek şampiyon olan Fenerbahçe’ni zaferi, Kırıkkale’de coşkuyla kutlandı.


Kırıkkale Belediyesi tarafından Büyükşehir Parkı’na kurulan dev ekranda maçı izleyen taraftarlar, müsabakanın ardından büyük sevinç yaşadı. Şampiyonluğu doyasıya kutlayan taraftarlar, Fenerbahçe lehine tezahüratlar yaptı, meşaleler yakarak sevinç gösterilerinde bulundu. Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarıyla maçı birlikte izleyen taraftarla da dikkat çekti.


Kutlamalar sırasında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Önal, gençlerin isteği üzerine dev ekran kurduklarını belirterek, "Türk takımlarımızın Avrupa’da başarı elde etmesi hepimizin göğsünü kabartıyor. Gençlerimizden dev ekran talebi geldi, biz de kurduk. Fenerbahçe şampiyon oldu. Bu gururu hep birlikte yaşadık" dedi.


Beşiktaş taraftarı Yiğit Ayvalı da duygularını, "Beşiktaşlı olarak çok mutluyum. İnanılmaz bir ortam, inanılmaz bir heyecan. Şampiyon Fenerbahçe" sözleriyle dile getirdi.



Fenerbahçe’nin Euroleague şampiyonluğu Kırıkkale’de kutlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Kontrolden çıkan tırın raylara uçtuğu kazada tren seferleri durduruldu: 1 ölü Aydın Efeler ilçesinde seyir halindeki bir tır otoban çıkışı döner kavşaktan düz gidip yaklaşık 40 metre uçtu. Demiryolu üzerinde askıda kalan tırın sürücüsü hayatını kaybetti, kaza nedeniyle Aydın-Denizli arasındaki tren seferleri karşılıklı olarak durduruldu. Kaza saat 23:40 sıralarında Efeler İlçesi Aydın-Denizli otoyolu Pınardere Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 35 BHM 182 plakalı dorseyi taşıyan Yunus Uğurlu (28) yönetimindeki 45 AKC 644 plakalı tır, otobandan çıkıp Aydın-Denizli karayoluna gireceği sırada Pınardere Kavşağından dönmeden direk tren yoluna uçtu. Önce yol kenarındaki demir bariyerleri kıran tır ardından karayolu ile demir yolu arasındaki yaklaşık 3 metre yüksekliğinde 15 metre uzunluğundaki çukuru adete uçarak geçti. Demiryolu raylarına takılarak durabilen tırın dorsesinde bulunan tonlarca ağırlığındaki yük kupayı kağıt gibi ezdi. Kazayı gören vatandaşların durumu 112 ihbar hattına bildirmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve AFAD ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tır sürücüsü Yunus Uğurlu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti. Talihsiz gencin cenazesi itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kısa sürede sıkıştığı yerden çıkarıldı. Bu sırada tırın bir kısmının demiryolu üzerinde kalması nedeniyle Aydın-Denizli arasındaki tren seferleri iptal edildi. Bölgedeki elektrik hatlarındaki akım kesildi. Kurtarma çalışmaları tamamlanıp hasar gören raylar tamir edilinceye kadar Aydın-Denizli arasındaki tren seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.