ÇEVRE - 11 Kasım 2024 Pazartesi 12:44

Kırıkkale’de yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu

A
A
A
Kırıkkale’de yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu

Kırıkkale’de gerçekleştirilen "Geleceğe Nefes" kampanyası kapsamında yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu. Vali Mehmet Makas, kampanya ile gelecek nesillere daha da yeşil bir Anadolu bırakmayı hedeflediklerini söyledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde başlatılan ve Tarım ve Orman Bakanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen “Geleceğe Nefes” kampanyası çerçevesinde Kırıkkale’de fidan dikim etkinlikleri düzenlendi. İl genelinde 4 farklı bölgede gerçekleştirilen etkinlikte, toplamda 3 bin fidan toprakla buluşturuldu. Valilik koordinesinde Kırık köyde de etkinlik yapılarak çok sayıda fidan dikildi.


Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, "Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında düzenlenen etkinlikte, yıl sonuna kadar 365 bin ağacı toprakla buluşturmayı hedeflediklerini açıkladı. Vali Makas, yaptığı konuşmada, çevreyi korumanın ve yeşil alanları artırmanın dini ve milli bir sorumluluk olduğuna vurgu yaptı.


Vali Makas, dedelerden devralınan yeşil vatanı daha da yeşil hale getirmenin önemine değinerek, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Anadolu bırakacaklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan proje sayesinde 33 milyon fidanın toprakla buluştuğunu hatırlatan Makas, "Yeşil vatanımızdan mavi vatanımıza, halkımızı daha müreffeh yarınlara hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.



Kırıkkale’de yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş: "Bu mücadeleyi geçmişten aldığımız kararlılıkla geleceğe taşıyacağız" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, "AK Parti teşkilatları olarak, durmadan yorulmadan hep Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ’Aşk ile koşan yorulmaz’ bizde, davamıza, mücadelemize, teşkilatımıza, kendi aramızdaki birlikteliğe gönülden bir aşk duyuyoruz" dedi. Sakarya’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 Kademe İl Yönetimi ve 3 Kademe İlçe Başkanları Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün katılımı ile gerçekleştirildi. AK Parti Sakarya İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantı öncesinde Büyükgümüş il, ilçe başkanları ve parti üyeleri ile bir araya geldi. "Bu mücadeleyi geçmişten aldığımız kararlılıkla geleceğe taşıyacağız" Büyükgümüş ilçe başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada, "Sakarya, bizim güç, ilham aldığımız, davamızın, mücadelemizin istikametini Sakarya’nın ruhuyla şekillendirdiğimiz bir şehir. AK Parti teşkilatları olarak, durmadan yorulmadan hep Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ‘Aşk ile koşan yorulmaz’ bizde, davamıza, mücadelemize, teşkilatımıza, kendi aramızdaki birlikteliğe gönülden bir aşk duyuyoruz. İnşallah adım adım, hane hane bu mücadeleyi geçmişten aldığımız bereketle, kararlılıkla geleceğe hep birlikte taşıyacağız. Sakarya teşkilatlılarımızın önümüzdeki dönem yapacağı çalışmalar, ortaya kocayacağız güçlü iradeyi çok önemli buluyoruz. Allah yolumuzu, bahtımızı davamıza, mücadelemize bağlılığımızı daim eylesin, gayretimizi arttırsın" dedi.