SPOR - 25 Şubat 2025 Salı 19:49

Ahmet Duman: "Maçlarımızda iyi oyunlar sergiledik, iyi mücadele ettik"

A
A
A
Ahmet Duman: "Maçlarımızda iyi oyunlar sergiledik, iyi mücadele ettik"

Kırklarelispor Teknik Direktörü Ahmet Duman, "Daha önceki maçlarımızda iyi oyunlar sergiledik, iyi mücadele ettik. Küçük de olsa gruptan çıkma şansımız vardı. Ancak maalesef istediğimiz oyunu oynayamadık ve kupa serüvenimiz burada sona erdi" dedi.


Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3. maçında Kırklarelispor, konuk ettiği Kocaelispor’a 3-1 mağlup oldu. Kırklarelispor Teknik Direktörü Ahmet Duman kupa mücadelesinde hedeflediklerini başardıklarını belirterek, "Daha önceki maçlarımızda iyi oyunlar sergiledik, iyi mücadele ettik. Küçük de olsa gruptan çıkma şansımız vardı. Ancak maalesef istediğimiz oyunu oynayamadık ve kupa serüvenimiz burada sona erdi" dedi.


Kocaelispor’un ligdeki başarısı da ortada olduğunu söyleyen Duman, "Gayet iyi oynadılar ve kazandılar. Kocaelispor’un ligdeki başarısı da ortada. Kendilerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Dar bir kadroya sahip olduklarını ve fazla rotasyon yapamadıklarını vurgulayan Duman, artık lige odaklanacaklarını söyledi. Ligin kalan sürecinde ellerinden geleni yapacaklarını belirten Kırklarelispor teknik direktörü, "Ziraat Türkiye Kupası’nda son 8’e kalan takımlara da başarılar diliyorum" diye konuştu.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Burak Yılmaz: "Çok üzücü bir gece oldu bizim için" Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Burak Yılmaz, 4-0 kaybederek Türkiye Kupası’ndan elendikleri Fenerbahçe maçının ardından, "Çok üzücü bir gece oldu bizim için" dedi. Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son maçında sahasında konuk ettiği Fenerbahçe’ye 4-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 9’a yükselterek çeyrek finale yükselirken Gaziantep FK ise 6 puanda kalarak kupaya veda etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, mağlubiyet için üzgün olduklarını söyledi. Yılmaz, "Çok üzücü bir gece oldu bizim için. Beraberlik yetiyordu, çok iyi başladık, çok iyi oynadık ama bireysel hatadan gol yedik. Böyle maçlarca performansın üstüne çıkmak gerekiyor. Karşımızda çok yetenekli bir oyuncu grubu vardı. İkinci gol yüzde yüz ofsayttı. 3-4 dakika inceleyip golü verdik. Ondan sonra da toparlamak mümkün olmuyor. Çok üzgünüm ama bir şeyleri değiştiremiyoruz. Sonuçtan dolayı çok üzgünüm. Attığımız golde Fenerbahçeli futbolcuya çarpan top Sorescu’nun önünde kalıyor ve gol oluyor ama ofsayt kararı veriliyor. Benzer pozisyonlara bize karşı gol verildi. Bir şey diyemiyorum, deyince de ceza yiyorum. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Benim için çok değerliler, onlardan bugünkü sonuç için özür diliyorum. Onları iyi hazırlayamamışım. Bugün taraftarlar bizi iyi destekledi ama sonuç kötü oldu. Tepki olacak, bunları normal ama Mustafa Burak Bozan’a olan tepki beni çok üzdü. Çünkü o çok iyi bir insan. Biz bu takıma geldiğimiz son sırada ve sıfır puandaydı. Ligde kötü durumda değiliz. Onlardan tek isteğim pazar günü 13.30’daki lig maçında bizi yalnız bırakmamaları, bütün Gaziantep’i maça bekliyoruz. Bizi 90 dakika desteklesinler, sonra da istediğimiz gibi olmazsa biz gereğini yaparız. Ama şunu unutmasınlar, biz geldiğimiz takım son sıradaydı. Bütün Gaziantep’i maça bekliyoruz, pazar günü tam destek bekliyoruz. Sonra da sonuç istediğimiz gibi olmazsa helalleşir yolumuza bakarız. Bana tepki göstersinler ama oyuncularıma göstermesinler" ifadelerini kullandı.