YEREL HABERLER - 11 Kasım 2016 Cuma 08:42

Kırşehirspor Teknik Patronu Salih Eken: “Hedefimiz 3. Ligde olmak”

A
A
A
Kırşehirspor Teknik Patronu Salih Eken: “Hedefimiz 3. Ligde olmak”

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ ta mücadele eden Yeşil Kırşehirspor’ un yeni teknik direktörü Salih Eken, takımın başında çıkacağı ilk maç öncesi basın toplantısı düzenledi.
Sağlıklı düşünmeye çalıştıklarını söyleyen Eken, "Düşüncem bu sene için değil de uzun vadeli düşünerek 3. lige çıktığımızda kalıcı olabilmek." dedi.
Yeşil Kırşehirspor’ un başarısı için uzun vadeli planlar yaptıklarını vurgulayan Eken, "Sadece bu sene şampiyon olmamız lazım diye konuşursak yanlış olur. Takımı göreceğiz ilk yarı toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız çünkü bu oyuncu grubuyla devam edeceğiz. Pozisyonumuza bakacağız ilk yarı bittiği zaman durumumuz nedir ne değildir onu göreceğiz. Sonra da yolumuzu çizeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Hafta sonundaki Aksaray Belediyespor karşılaşmasına hazırlandıklarını dile getiren Eken, takımın başında ilk maça çıkacağını hatırlatarak, "Bu maçı kazanıp yolumuza devam edersek mutlu olacağım. Arkadaşlardan Aksaray takımının ligin en iyi takımı olduğunu ve ligin en iyi kadrosuna sahip olduklarını öğrendim." diye konuştu.
Memleketine gelip hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Eken, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bana böyle bir görevi layık gördükleri için başta belediye başkanımız ile kulüp başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Kırşehirspor’ un layık olduğu yerlere gelmesi için elimden geleni yapacağım."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Karadeniz Sahil Yolu viyadüklerle Değirmendere Tüneli’ne bağlanıyor Trabzon’da Değirmendere Tüneli ile Karadeniz Sahil Yolu’nu birbirine bağlayacak ulaşım projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. 585 metre uzunluğundaki ana köprü ile 697 metre uzunluğundaki kol bağlantılarından oluşan Değirmendere Viyadüğü’nde fore kazık ve plastik kazık imalatları devam ediyor. Proje kapsamında toplam 721 adet ve 13 bin 520 metre uzunluğunda fore kazık ile 750 adet ve 15 bin 176 metre uzunluğunda plastik kazık yapılması planlanıyor. Çalışmalar çerçevesinde bugüne kadar 10 bin 358 metre plastik kazık ile 473 adet ve 8 bin 648 metre fore kazık imalatı tamamlandı. Viyadük ayaklarında çalışmaların sürdüğü belirtilirken, Değirmendere Genişletme Köprüsü’ndeki çalışmaların tamamlandığı bildirildi. Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki ulaşımı rahatlatması hedeflenen proje kapsamında, Sahil (Liman) Kavşağı’nın oluşturulması için gerekli tahkimat ve anifer blok çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi. Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yapılan proje sayesinde Değirmendere’deki ve Maçka Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğunun azalacağını söyledi. Genç "Bir taraftan Çukurçayır’daki Kanuni Bulvarı platformunu Değirmendere Vadisi’ne bağladık yani şehir içi bağlantısı sağlandı. Diğer taraftan ise güneyden gelen, yani Maçka Vadisi’nden gelen ana devlet karayolunu bir tünelle bu yola bağlayarak doğrudan sahil yoluna ulaştırıyoruz. Çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Tüneller hemen hemen bitmek üzere. Bu proje, Değirmendere’deki ve Maçka Kavşağı’ndaki trafik yoğunluğunu azaltacak, mevcut yol ise iç servis yolu hâline gelecek. Transit trafik tünellere yönlendirilerek, Değirmendere Vardallar Kavşağı olarak bilinen noktadan doğrudan sahil yoluna aktarılacak. Bütün bunlar, şehrimiz için önemli ulaşım yatırımlarıdır" diye konuştu.