POLİTİKA - 17 Eylül 2021 Cuma 16:34

AK Parti İl Başkanı Ünsal’dan teşekkür

A
A
A
AK Parti İl Başkanı Ünsal’dan teşekkür

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırşehir’de gerçekleştirdiği ziyarette ilişkin teşekkür mesajı yayımladı.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırşehir’de gerçekleştirdiği ziyarette ilişkin teşekkür mesajı yayımladı.


İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Ahilik Haftası etkinlikleri ve AK Parti Yeni İl Binası açılış törenine katılım gösteren Kırşehirlilere ve partililere teşekkür etti. Ünsal, vatandaşların 20 yıldır olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına bastığını ve tarihi bir gün yaşadıklarını ifade etti. AK Parti teşkilatının kentte gücünü gösterdiğini aktaran Ünsal, “Kırşehir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi şekilde ağırlamıştır. Kısa bir süre zarfında tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sevgi selini oluşturmamız AK Parti teşkilatlarımızın gücünün en net göstergesidir" dedi. Kırşehir’de tarihi bir gün yaşadıklarını açıklayan Ünsal mesajında; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak ilçelerinden köylerinden mahallelerinden gelerek, ahilik etkinlikleri ve açılış törenine katılan başta teşkilat mensuplarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza, ilgili bürokratlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. İl Başkanı Unsal’ın mesajı ise şöyle;


"Kırşehirliler yine bir tarih yazmıştır. Kırşehir’den verdiği müjdeleri için de Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizim siyasetimiz eser, icraat ve hizmet siyasetidir anlayışı Kırşehirimizde bir kez daha vuku bulmuştur. Teşkilat varsa başarı vardır, teşkilat varsa kazanmak vardır, teşkilat varsa zafer vardır. Bizler büyük bir aileyiz. Kardeşliğin birliğin ve beraberliğin lidere olan sadakatin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bizim bakışımız dostluğa, kardeşliğe, güzelliğe, birliğe ve beraberliğedir. Bizim milletimizle kalpten kalbe bir yolumuz var, gönül bağımız var. İnşallah gönüllerimiz hiçbir zaman ayrı düşmeyecek. En büyük zafer, nefsini kendini tanımaktır. Şehrimizi, ülkemizi 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz aşkla çalışan bir liderin izinde yürüyen bir teşkilatımız var. Kırşehir bundan böyle küçük hesapların değil Liderinin yanında büyük hedeflerin peşinde olacaktır. Bizim yolumuz milletin yoludur; bizim yolumuz sevginin, kardeşliğin, tevazunun, kucaklamanın, yoludur. Bu yolda yılmadan, usanmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Kırşehir’de bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Genel merkez yöneticileri, bürokratlar, milletvekilleri ve bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ederim."

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.