ASAYİŞ - 28 Nisan 2017 Cuma 18:28

Alacak verecek tartışması kanlı bitti: 1 yaralı

A
A
A
Alacak verecek tartışması kanlı bitti: 1 yaralı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi silahla ayağından vurularak yaralandı.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi silahla ayağından vurularak yaralandı.


Olay, Başiskele Yuvacık Sapağı mevki D-130 Karayolu yan yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen zanlı, Emrah Ç.’nin yanına gitti. Aralarında alacak verecek meselesi olan şahıslar bir anda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine zanlı, Emrah Ç’yi silahı ile vurarak yaraladı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi.


Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Emrah Ç.’yi Kocaeli Devlet Hastanesine sevk etti. Hastaneye sevk edilen yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan şahısı yakalamak için çalışma başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Kütahya’nın Saray Mahallesine muhtarlık hizmet binası Kütahya’da Saray Mahallesinin yeni muhtarlık hizmet binasını hizmete sunuldu. Törende konuşan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, “Kütahya Belediyesi’ne bağlı mahalle muhtarlarının ilimiz vatandaşlarının taleplerini dinlemek, karşılamak, gerekli sosyal yardımları ulaştırmak adına bir başvuru noktası niteliğinde Fen İşleri Müdürlüğümüzce muhtarlık hizmet binası tasarlanmış ve uygulaması gerçekleştirilmiştir. Başta Saray Mahallesi olmak üzere Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Cedit Mahallesi, Zığra Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, Çalca Mahallesi, Perli Mahallesi ve Hacıazizler Mahallesine de Muhtarlık Hizmet Binası yapımı tamamlanmıştır. 27 metrekare genişliğine sahip muhtarlık hizmet binası ana birimi muhtar odası olmak üzere gerekli erzak ve aletlerin toplanacağı depo alanı, muhtarların bakım ve ihtiyaçlarını giderebilecekleri mutfak ve tuvalet alanından oluşmaktadır. Yapı girişinde tanımlanan ahşap gölgelik sarmaşıkların tutunabileceği yüzeyiyle bahar ve yaz aylarında serin ve keyifli bir dış mekân deneyimi sunmayı hedefledik. Bina cephesi kültürel ve doğal dokuya uyum sağlaması hedeflenerek tuğla ağırlıklı oluşturuldu. Çatı kaplaması olarak alaturka kiremit kullanıldı. Açıklıklar için ahşap teması ön plana çıkartıldı. Sonuç olarak muhtarlık hizmet binası, içerisinde muhtarların vatandaş ile daha samimi ve hoşgörülü bir iletişim kurması, muhtarların daha özverili çalışması hedefiyle mahallemize kazandırıldı” ifadelerini kullandı. Saray Mahallesi muhtarı Necati Şahin de yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.