YEREL HABERLER - 18 Ağustos 2017 Cuma 14:07

Üniversiteli öğrenci kaybolan kedisini bulana ödül verecek

A
A
A
Üniversiteli öğrenci kaybolan kedisini bulana ödül verecek

Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan Atakan Küpçü, kaybolan Van kedisi Çakıl için para ödülü koydu.

Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan Atakan Küpçü, kaybolan Van kedisi Çakıl için para ödülü koydu.


Kocaeli’nin İzmit ilçesi Bayındırlık Konutları’nda 13 Ağutos Pazar günü kaybolan Van kedisi cinsi kedisini günlerdir sokaklarda arayan Atakan Küpçü, kedisini bulan kişinin ödüllendirileceğini söyledi. Kaybolan kedisi için el ilanları bastıran Atakan Küpçü, ilanları sokaklara yapıştırıp sosyal medya aracılığıyla da herkese ulaşmaya çalıştı. Kedinin sahibi Atakan Küpçü, “Kedimiz 13.08.2017 Pazar gününden beri kayıp. Camdan düşmüş olabileceğini tahmin ediyoruz. Her yere ilan verdik. Lütfen iyi kötü bir haber alırsanız, görürseniz bize ulaşın. Bulan kişiyi ödüllendireceğimizden şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.


Atakan Küpçü, Çakıl ismindeki kedisini bulan veya gören kişilerin 0536 692 7551 numaralı telefonla irtibata geçebileceklerini belirtti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara İçişleri Bakanlığından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iddialarına ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı, mahkeme süreci devam eden bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i Uluslararası, 40’ı Ulusal, 78’i Bölgesel, 336’sı Yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi” ifadelerine yer verildi. Müfettiş görevlendirildi Öte yandan, organize suç örgütleriyle mücadelenin devam edildiğine vurgu yapılan açıklamada, “Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiştir” ifadelerini kullandı.