GENEL - 14 Ocak 2018 Pazar 13:16

Başkan Doğan, Eğitim Bir Sen’i ağırladı

A
A
A
Başkan Doğan, Eğitim Bir Sen’i ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı ve yönetiminin yaptığı ziyarette, “Ortak çok güzel işler yapıyoruz.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı ve yönetiminin yaptığı ziyarette, “Ortak çok güzel işler yapıyoruz. Birçok alanda ortak çalışmalarımız var. Biz de sizlerle birlikte çalışmaktan, mutluyuz” dedi.


Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Şehrimizin bir anlamda bilim yuvası, ışığı diyebileceğimiz bir müessese de görev yapıyorsunuz. Üniversitenin şehrimizde olması bizim her açıdan çağın gereklerini hatta çağın ilerisini planlamamızı da aslında kolaylaştırıyor. Ortak çok güzel işler yapıyoruz. Birçok alanda ortak çalışmalarımız var. Biz de sizlerle birlikte çalışmaktan, mutluyuz. Sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Ortak çalışmalarımız halkımıza, üyelerinize, öğrencilerimize her zaman katkı sağlayacaktır” dedi.


Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı da Başkan Doğan’ın sıcak karşılaması ve ilgisi için teşekkür ederek, “İzmit’i değiştiren, İzmit’i farklı bir noktaya taşıma vizyonuna sahip birisiniz. Sivil toplum örgütlerini önemsiyorsunuz, değer veriyorsunuz. Modern toplumda demokrasinin olmazsa olmaz olduğunu çok iyi biliyorsunuz. İzmit ile üniversiteyi bütünleştirmek anlamında atılması gereken adımlar konusunda desteklerinizi biliyoruz. Bu nedenle sizlerle bir arada olmak bizleri heyecanlandırıyor. Sizlerle birlikte çalışma yapmak bizler için çok önemli” açıklamasında bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Yunusemre Belediyesi vatandaşının yardımına koşuyor Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü belediyeye eşya bağışlayan vatandaşların eşyalarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor. Yunusemre Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında. Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, bünyesinde bulunan ikinci el ev eşyası hizmetiyle yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Eşya bağışında bulunmak isteyen vatandaşların kullanılabilir durumda olan ev eşyaları müdürlük ekipleri tarafından adreslerinden alınarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor. Yapılan hizmetin vatandaş odaklı olduğunu belirten bağışçı Abudder Yıllık yapılan bağışların gerekli yerlere ulaştığını belirtti. Yıllık, “Evimizde bulunan eşyaları yenilemiştik. Kullanılabilecek durumda olan ev eşyalarımızı da belediyemiz ikinci el ev eşyası dağıtımı yapan ekiplerimize teslim ettik. Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimizin destekleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşımıza bu eşyaların ulaştırılacak olması bizi memnun etti. Yapılan hizmetten dolayı belediyemize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Bağışçılar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar taleplerini 444 62 09 numaralı Yunusemre Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden belediyeye iletebiliyor. Aynı zamanda vatandaşlar Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne gelerek dilekçe ile de başvuruda bulunabiliyor.