GENEL - 20 Ocak 2012 Cuma 15:27

KILIÇDAROĞLU KOCAELİ`DE

A
A
A
KILIÇDAROĞLU KOCAELİ`DE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dilovası ziyaretinde bölgede yaşanan çevre sorunlarına değinerek, Dilovalılar’dan oy istedi.
Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kocaeli’ne gelen Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Yakup Akkaya, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Mehmet Hilal Kaptan ve Hurşit Güneş eşlik etti.
Ankara’dan karayoluyla Kocaeli’ne gelen Kılıçdaroğlu, Dilovası Sakaryalılar Derneği ziyaretinde Dilovası’nın çevre sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Sanayi ve sanayicilere karşı olmadıklarını belirten Kılıçdaroğlu, "İnsanlar tarafından oluşturulan çevre kirliliğine karşıyız" dedi. Burada bir diğer konuda çevre kirliliğinden söz edenlerin susturulduğunu anlatan Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: "Halkın gösterdiği tutarlılığı bürokratların da göstermesi lazım. Bir ağacı yetiştirmenin yıllarca
olduğunu bilmemiz lazım. Ama çevre sorunlarının çözümü konusunda yetkilendirilmemiz lazım."
Dilovalılara AK Parti’ye verdikleri oylar için sitem eden Kılıçdaroğlu, şöyle dedi: "Dilovalılar şunu düşünsün, AK Parti’ye yüzde 58 oy verdik ne hale geldik."
Kılıçdaroğlu, temiz havanın Dilovası sakinlerinin hakkı olduğunu söyleyerek sorunun çözümü için CHP olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Kılıçdaroğlu, dernek ziyaretinin ardından partililerle birlikte Gebze’ye gitti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir