ASAYİŞ - 20 Şubat 2026 Cuma 19:31

Emekli polisi silahla yaralayan eski meclis üyesi tutuklandı

A
A
A
Emekli polisi silahla yaralayan eski meclis üyesi tutuklandı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde emekli polis memurunu silahla vurarak yaralayan eski belediye meclis üyesi tutuklandı.


Olay, 18 Şubat’ta Yeni Mahalle 5113 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, emekli polis memuru Salim Doğan, evinin bulunduğu bina önünde henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı Darıca Belediyesi CHP eski Meclis Üyesi Ö.S.’nin silahlı saldırısına uğradı. Şüpheli Ö.S. olay yerinden hızla uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Karnından vurulan Salim Doğan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.


Olaydan kısa süre sonra yakalanan Ö.S. gözaltına alındı. İfadesi alınan şüpheli "ateşli silah ile kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Emekli polisi silahla yaralayan eski meclis üyesi tutuklandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Her bir resimde umut, neşe ve bayram var DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Buldan ilçesinde öğrencilerin eserlerinden oluşan 23 Nisan temalı resim sergisinde görücüye çıkan umut, neşe ve bayram coşkusunu ifade eden eserler beğeni topladı. Denizli’nin Buldan ilçesinde tüm okullardan katılımının olduğu "23 Nisan" temalı resim sergisi, Babadağ Belediyesi hizmet binasında ziyarete açıldı. Serginin açılışına İlçe Kaymakamı İlhan Kayaş, Belediye Başkanı Murat Kumral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Solak, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hatice Dolaşık, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Karakurt, davetliler, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Sergide yer alan umut, neşe ve bayram coşkusunu ifade eden eserler beğeni topladı. Babadağ protokolü, öğrencilere hediyeler takdim edilerek, başarılarından ötürü kutladı. Cuma gününe kadar açık olacak sergi, belediye hizmet binasında ziyaret edilebilecek. Sergiye eserleriyle renk katan tüm öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Belediye Başkanı Murat Kumral, "Minik sanatçılarımızın ellerinden çıkan resimlerle hazırladığımız sergimizin açılışını İlçe Kaymakamımız İlhan Kayaş, ilçe protokolümüz, meclis üyelerimiz, öğretmenlerimiz ve kıymetli öğrencilerimiz katılımlarıyla gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ellerinden hayat bulan her bir resimde umut, neşe ve bayram var. Geleceğe umutla bakmamıza vesile olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi.