SPOR - 22 Ağustos 2025 Cuma 16:14

Gebze Belediyespor, Efeler Ligi’ndeki ilk maçını Bursa karşısında verecek

A
A
A
Gebze Belediyespor, Efeler Ligi’ndeki ilk maçını Bursa karşısında verecek

Bu sezon Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Gebze Belediyespor Voleybol Takımı, ligdeki ilk sınavını Bursa Büyükşehir Belediyespor karşısında verecek.


Başantrenör Fikret Ayan yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Gebze Belediyespor, 18 Ekim’de başlayacak Efeler Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda Bursa ekibine konuk olacak. 20 Aralık tarihinde devre arasına girecek lig, ikinci yarı maçlarıyla 11 Ocak-22 Mart 2026 tarihleri arasında devam edecek. Takımın lige iyi başlangıç yapmayı hedeflediğini belirten başantrenör Fikret Ayan, "Bu sezon Efeler Ligi’nde yer alacak olmamızın heyecanını yaşıyoruz. Geçen hafta sezonu açtık, oyuncularımız sağlık kontrolünden geçti ve kondisyon ağırlıklı programla çalışmalarımıza başladık. İlk rakibimiz Bursa Büyükşehir Belediyespor olacak. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız" dedi.



Gebze Belediyespor, Efeler Ligi’ndeki ilk maçını Bursa karşısında verecek

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti Milletvekili Ensarioğlu: "Söz konusu açıklamalarım, Dışişleri Bakanının özelde şahsına yönelik değildi" Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, "Benim düşünce ve açıklamalarım açık ve nettir. Söz konusu açıklamalarım, parti politikalarımızda sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi dışında, kimsenin çelişkili irade ortaya koyamayacağı ve AK Parti’de böyle bir şeyin mümkün olmayacağını kesin cümlelerle hatırlatmak adınaydı. Sayın Dışişleri Bakanının özelde şahsına yönelik değildi" dedi. Ensarioğlu, bir yabancı yayın kuruluşuna verdiği röportajla ilgili yazılı açıklama yaptı. Ensarioğlu şunları kaydetti: "Yabancı bir yayın kuruluşuna Terörsüz Türkiye süreci ve Meclis Komisyon çalışmalarıyla alakalı verdiğim bir mülakatta, sürece dair yaptığım değerlendirme sonunda, sunucunun ısrarlı Suriye politikası konusunda, sayın Cumhurbaşkanımız ve Dışişleri Bakanı sayın Hakan Fidan’ın politikalarında çelişkiler olduğuna dair verdiğim cevapta, böyle bir şeyin olmayacağını söyledim. Sözlerimin sonunda partimizin ve hükümetimizin politikalarını belirleyen iradenin sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi olduğunu, buna karşı bir irade ortaya koyanın ya görevi bırakması gerekir, ya da görevden alınır şeklindeki ifademin amacı ve maksadı gayet net olduğu halde üç gündür, bağlamı ve maksadı dışında, bazı art niyetli çevrelerin çeşitli sosyal medya mecralarında çarpıtarak yorumladıklarını üzüntüyle müşahede ettim. Benim düşünce ve açıklamalarım açık ve nettir. Söz konusu açıklamalarım, parti politikalarımızda sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi dışında, kimsenin çelişkili irade ortaya koyamayacağı ve AK Parti’de böyle bir şeyin mümkün olmayacağını kesin cümlelerle hatırlatmak adınaydı. Sayın Dışişleri Bakanının özelde şahsına yönelik değildi."