KÜLTÜR SANAT - 01 Ağustos 2024 Perşembe 12:06

İzmit’te yaz akşamları Türkçe pop konseriyle devam etti

A
A
A
İzmit’te yaz akşamları Türkçe pop konseriyle devam etti

İzmit’te yaz akşamları etkinlikleri kapsamında vatandaşlar Türkçe pop konseriyle keyifli saatler geçirdi.


İzmit Belediyesi’nin etkinlikleri kapsamında Kent Orkestrası, Türkçe pop şarkılarından oluşan konserle sahne aldı. Konsere katılan vatandaşlar birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söyledi.


Yenişehir Mahallesinde bulunan Balkan Dernekleri Yerleşkesinde gerçekleşen konsere İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Ayşe Fatmagül Terzi, Erdem Arcan, İzmit Belediyesi Spor Kurulu Üyesi Hakan Ormancı, Yenişehir Mahalle Muhtarı Zeki Uysal, 29 Ekim Kadınları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



İzmit’te yaz akşamları Türkçe pop konseriyle devam etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Arazi anlaşmazlığı cinayetine 3 tutuklama Adana’nın Kozan ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Edinilen bilgilere göre olay, 26 Mayıs’ta Kurban Bayramı arifesinde ilçedeki kurban pazarında meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 4 yıl önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı. Pompalı tüfek ve silahların kullanıldığı kavgada başından vurulan Sinan Köten ağır yaralanırken M.K. ve K.K. ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Sinan Köten kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda olay yerinde 6 şüpheli gözaltına alındı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen silahlar da ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.T., M.T. ve E.T. tutuklandı. Şüpheli E.G. adli kontrol şartıyla, F.T. ile Y.T. ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Yaralanan M.K. ile K.K.’nin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.