SPOR - 04 Mart 2025 Salı 15:22

Kadir Genç: "Her şeye rağmen o kupa buraya gelecek"

A
A
A
Kadir Genç: "Her şeye rağmen o kupa buraya gelecek"

Kocaelispor Basın Sözcüsü Kadir Genç, dün oynanan ve 1-1 sonuçlanan İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Genç, "Bu hatalar motivasyonumuzu asla düşürmeyecek, Süper Lig yolundaki güçlü adımlarımızda en ufak bir zafiyet oluşturmayacaktır. Taraftarımız sakin ve sabırlı olmalıdır. Her şeye rağmen o kupa buraya gelecek" dedi.


Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Kocaelispor’un sahasında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından kulüpten açıklama geldi. Körfez ekibinin Basın Sözcüsü Kadir Genç, hakem hatalarına tepkili olduklarını ancak sahada bunlara cevap vereceklerini ve taraftarlarından tam destek beklediklerini belirtti.



"Süper Lig’e doğru yürüyoruz"


Hedeflerine adım adım yaklaştıkların aktaran Kadir Genç, "27 haftasını geride bıraktığımız Trendyol 1. Lig’de hedeflediğimiz gibi 2’nin üzerinde puan ortalamasıyla zirvede olmanın ve emin adımlarla Süper Lig’e doğru yürümenin mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Gerek şampiyonluk, gerek play-off, gerekse de ligden düşmeme hedefiyle tüm takımların varını yoğunu ortaya koyduğu bu dönemde Kocaelispor olarak kadromuz ve oyun üstünlüğü ile taraflı tarafsız herkesin övgüsünü alıyoruz" dedi.



"Hakem hataları bizi yıldıramaz"


Hakem hatalarının motivasyonlarını düşürmeyeceğini belirten Genç, "Şunu bilmekteyiz ki, hakem hataları futbolun bir gerçeği. Ne yazık ki, Kocaelispor olarak bizler de zaman zaman bu hatalar nedeniyle mağduriyet yaşamaktayız. Ligin başındaki Amed FK maçı gibi, Gençlerbirliği maçı gibi, son oynadığımız İstanbulspor maçında da 2 puanımız elimizden alındı. Rakibimizin öncesinde faul kokan golü, ofsayttan iptal edilen golümüz, ne yazık ki puan kaybetmemize sebebiyet vermiştir. Koca sezonunda birkaç maçta bu tip hatalar olabilir. Fakat her şeye rağmen Kocaelispor taraftarı şunu bilmelidir; bu hatalar motivasyonumuzu asla düşürmeyecek, Süper Lig yolundaki güçlü adımlarımızda en ufak zafiyet oluşturmayacaktır. Taraftarımız sakin ve sabırlı olmalıdır. Kocaelispor, Türk futbolunun en önemli markalarından biri olarak gerek futboluyla gerek taraftarıyla gerekse de sağduyudan yana tavrı ile Türk futboluna katkı sunmaya devam edecektir. Söz verdiğimiz gibi, her şeye rağmen o kupa buraya gelecek" ifadelerini kullandı.



Kadir Genç: "Her şeye rağmen o kupa buraya gelecek"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Yağışlar Anamas’ın zirvesini beyazlattı Konya merkez ve ilçelerinde etkili olan yağışların ardından metrekareye düşen yağış miktarları belli oldu. Yağışlar Konya’nın bazı bölgelerinde yüksek kesimlere kar olarak düşerken, Beyşehir ilçesinin simgesi haline gelen Anamas Dağı’nın Dedegöl zirvesi de beyaza büründü. Yağışlar Konya’nın bazı bölgelerinde yüksek kesimlere kar olarak düşerken, bazı yerleşim merkezlerinde yağmur yağışı etkili oldu. Bazı dağların zirveleri ise beyaz örtüyle kaplandı. Beyşehir ilçesinin simgesi haline gelen Anamas Dağı’nın Dedegöl zirvesi de beyaza büründü. Beyşehir ilçe merkezinden de görülebilen Anamas, bulutlar arasındaki kartpostallık görüntüsüyle ilgi çekti. Konya’da son 24 saat içerisinde en çok yağışın düştüğü ilçe Derebucak oldu. İlçede rekor ölçüde yağış kaydedildi. Meteoroloji verilerine göre Derebucak’a son 24 saat içerisinde 21,7 kilogram yağış düştü. Derebucak’ı sıralamada Beyşehir Yeşildağ Orman Sahası izledi. Yeşildağ Orman Sahası’nda 19,5 kilogram yağış kaydedildi. Beyşehir merkez de yağışlardan nasibini aldı. Beyşehir’de 5,2 kilogram yağış ölçülürken, Hüyük’te 4,8, Seydişehir’de ise 4,4 kilogram yağış kayıtlara geçti. Derbent ilçesinde ise 1,0 kilogram yağış verilere yansıdı. Bu ilçeler dışında kalan Konya’nın merkez ve diğer bölgelerinde kayda değer bir yağış görülmedi.