ASAYİŞ - 23 Mayıs 2025 Cuma 22:34

Korkulukları yıkan otomobil duvarda asılı kaldı, sürücü burnu bile kanamadan kurtuldu

A
A
A

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kaldırımdaki demir korkulukları yıkarak 3 metrelik duvarda asılı kaldı.

Kaza, Eskihisar Feribot Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sürücü B.H’nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 JT 9189 plakalı otomobil, kaldırımın üstüne çıkarak demir korkulukları yıktı.

Otomobil, 3 metrelik duvarda asılı kalırken demir korkuluk, park halindeki 3 aracın üstüne düşerek hasara yol açtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipler sevk edildi. Ekipler kısa sürede olay yerine gelirken sürücü B.H., kazayı yara almadan atlattı.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Mert Gürenç

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.