YEREL HABERLER - 23 Haziran 2017 Cuma 16:03

Beyşehir’e veda edecek Emniyet personeli onuruna iftar yemeği

A
A
A
Beyşehir’e veda edecek Emniyet personeli onuruna iftar yemeği

Konya’nın Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken, son atamalarla doğu illerine tayin olan Emniyet mensupları onuruna iftar yemeği verildi.

Konya’nın Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken, son atamalarla doğu illerine tayin olan Emniyet mensupları onuruna iftar yemeği verildi.


Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde verilen yemekte konuşan İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Taşdemir, düzenledikleri programda iki amaç için bir araya geldiklerini söyledi. Emniyet Teşkilatının ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte, omuz omuza çalışmasını bir iftar yemeği programıyla taçlandırmak istediklerini belirten İlçe Emniyet Müdürü Taşdemir, aynı zamanda tayini çıkan arkadaşları için de bir yemek tertip etmek istediklerini dile getirdi. 9 aydır Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürütmenin onur ve gururunu yaşadığını dile getiren Emniyet Müdürü Taşdemir, kamu kurumları arasında bu kadar uyumun olduğu çok az yer gördüğünü aktardı. Taşdemir, “Gerçekten herhangi bir eksiğimiz, ihtiyacımız olduğunda belediyemize, bir konu söylüyoruz derhal yapıyorlar, yine adliyemiz, diğer kamu kurumlarımız, askeriyemiz ve jandarmamızla çok iyi bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Tabii burada cefakar ve fedakar çalışan polis memuru arkadaşlarımı da anmadan geçemeyeceğim. Daha önceleri burada biliyorsunuz çok sayıda amir varken, bu süreci 15 Temmuz’dan sonra arkadaşlarımız kendi başlarına, devleti ayağa kaldırma adına gövdelerini yükün altına koydular, cefakarca ve fedakarca çalıştılar" dedi. Şu anda çok güzel başarılı çalışmaların olduğuna da dikkat çeken Taşdemir, “Konya ilçeleri arasında en fazla aranan şahıs yakalanan ilçe Beyşehir’dir. En fazla aranan araç yakalanan ilçe yine Beyşehir’dir. O yüzden sahada çalışan tüm arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum, katılımlarınızdan dolayı sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da atama nedeniyle Beyşehir’e veda edecek emniyet mensuplarına ilçeye bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Tayini çıkan emniyet mensuplarına daha sonra başarı belgesi ve plaketleri verildi. İftar yemeğine, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Arıkan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, yargı mensupları, kamu yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, emniyet mensupları ve aileleri katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa 1. Osmangazi Gençlik Yürüyüşü Haluk Levent’in katılımıyla gerçekleştirildi Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği 1. Osmangazi Gençlik Yürüyüşü, ünlü sanatçı Haluk Levent’in de katılımıyla yapıldı. Başkanlar ve Haluk Levent, vatandaşlarla beraber yürüdü. Osmangazi Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 1. Osmangazi Gençlik Yürüyüşü Fomara Meydanı’ndan başlayarak Osmangazi Meydanı’nda son buldu. Yürüyüşe Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş’ın yanı sıra ünlü şarkıcı Haluk Levent de katıldı. Yüzlerce vatandaşın eşlik ettiği yürüyüş, Osmangazi Meydanı’nda son buldu. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Samsun’a ulaşan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ve arkadaşları Türkiye Cumhuriyeti’nin meşalesini yakmıştır. Onun için onlara minnet borçluyuz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Onları şükranlar anıyoruz” dedi. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ise, “16 Mayıs 1919’da, 105 yıl önce Galata Limanı’ndan demir alan Bandırma vapuru, 105 yıl önce tam bugün Samsun’a ayak bastı. İçerisinde büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları vardı. Kimsenin inanmadığı ama onların asla vazgeçmediği bağımsızlık ve özgürlük için başladığı yürüyüşün en son olarak ise 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetin ilan edilmesiyle bugün özgür bir şekilde bugünleri kutluyoruz. Onları anıyoruz. Atatürk ve silah arkadaşlarını yad ediyoruz. 19 Mayıs Osmangazi’de de ilk defa 19.19’da başlayacak olan yürüyüşümüz ile yapacağız. Akşam da konser ile Bursalıları ve Osmangazilileri Haluk Levent ile buluşturacağız. Onlar o gün Bandırma Vapuru ile çıkmasalardı emin olun hiçbirimiz burada olamazdık. Bugünü de Cumhuriyetimize yakışır şekilde kutlayacağız” dedi.
Bursa Bursa Ülkü Ocaklarından 19 Mayıs yürüyüşü Bursa Ülkü Ocakları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yaklaşık bin kişinin katılımıyla yürüyüş düzenlendi. Bursa Ülkü Ocakları tarafından organize edilen19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yürüyüşü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başlayarak Heykel’de bulunan Mustafa Kemal anıtında yapılan basın açıklamasıyla son buldu. Yaklaşık bin kişinin katıldığı yürüyüşte Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Muhittin Saltık, Atatürk anıtına çelenk bırakı. Yürüyüşe Ülkü Ocakları Teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüş sonrası basın açıklaması yapan Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Muhittin Saltık, 19 Mayıs’ın sadece tarihi bir olayın başlangıcı olarak görülmemesi gerektiğini vurgulayarak, "19 Mayıs Türk’ün yeniden küllerinden doğuş günüdür. 19 Mayıs Türk’ün Anadolu’daki Ergenekon’udur. 19 Mayıs Türk gençliğinin parolasıdır. Bu paroladaki, geçmişte yaşanan sıkıntıların, çekilen çilelerin ülke geleceğine sunulan bir aynasıdır. Bu ayna ile Türk milleti, geleceğini, geçmişine bakarak daha sağlam bir şekilde kuracaktır. Aziz Türk milleti, 19 Mayıs’ta mukaddes vatanımızı işgal ve istilaya yeltenenlere yönelik, kudretini ispat eden ve bağımsızlığını, içinde bulunan durum ne kadar ağır olsa da, vazgeçilmez tarihi ve insani bir hak olarak gören büyük irade, Samsun’a ulaşarak ilk ve anlamlı milli hamlesini yapmıştır. 19 Mayıs’ın 1919 ’un bu özel yıl dönümde. Aziz milletimizin ve değerli gençlerimizin bayramını içtenlikle kutluyorum. Bu uğurda mücadele eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum” diye konuştu.