MAGAZİN - 28 Ekim 2021 Perşembe 11:18

Ünlü şarkıcı Bilal Sonses’e sahnede doğum günü sürprizi

A
A
A
Ünlü şarkıcı Bilal Sonses’e sahnede doğum günü sürprizi

Ünlü şarkıcı Bilal Sonses, sevenleri ile Konya’nın Akşehir ilçesinde buluştu.

Ünlü şarkıcı Bilal Sonses, sevenleri ile Konya’nın Akşehir ilçesinde buluştu. Hayranlarının coşturan Bilal Sonses’e konserde doğum günü sürprizi yapıldı.


Konya’nın Akşehir ilçesinde Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. Grup’ta mücadele edecek olan Akşehir Spor, sezon açılışı ve Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir konser etkinliği düzenledi. Akşehir Belediyesi, Nasreddin Hoca Turizm Derneği, Nasreddin Hoca Vakfı, Akşehir Spor Yönetimi ve sponsorların desteği ile gerçekleştirilen gecede konser öncesi ünlü sunucu ve şovmen Doğukan Alsay şovları ile seyirciyi coşturdu. Konser başlamadan Akşehir Spor için hazırlanan klip dev ekranda gösterilirken, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yaptığı konuşmada 31 Ekim’de oynanacak ilk maçtan itibaren Akşehir Spor’un sahalarda tarih yazacağını belirterek, bu sezon 3. Lig için çaba göstereceklerini söyledi. Akşehir Spor alt kadrosu ve as takımının konsere gelen seyircilere tanıtıldığı gecede sponsorlara, katkı sağlayan kurumlara ve taraftarlar derneği başkanlarına teşekkür belgesi verildi. Ardından ünlü şarkıcı Bilal Sonses sahneye çıktı.



Bilal Sonses’e doğum günü sürprizi


Soğuk havaya rağmen Nasreddin Hoca Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce kişiye birbirinden güzel şarkıları ile keyifli saatler yaşatan Bilal Sonses’e bir gün sonra doğum günü olması nedeniyle sürpriz yapılarak, doğum günü pastası da kestirildi. Binlerce kişinin ‘İyi ki doğdun Bilal’ diye bağırması sanatçıya duygulu anlar yaşattı. Konser sonunda sanatçıya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından bir plaket takdim edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Kazaya yapınca plakaları söküp kaçtı ama polisten kaçamadı Aksaray’da alkollü olarak direksiyon başına geçtiği araçla maddi hasarlı kazaya karışıp olay yerinden kaçan genç sürücü yolda plakalarını söküp izini kaybettirmeye çalışsa da sürücünün kaçış oyununu polis bozdu. Plakasız araçla yakalanan alkollü sürücüye toplam 117 bin lira ceza kesilirken, ehliyetine 7 ay el konup araç ise 1 ay trafikten men edildi. Olay Küçükbölcek Mahallesi Cumhuriyet Buvarı üzerinde yaşandı. Edinile bilgiye göre, alkol aldıktan sonra 06 SHC 36 plakalı aracıyla trafiğe çıkan 22 yaşındaki Faik K. isimli genç, bulvar üzerinde maddi hasarlı trafik kazasına karışarak olay yerinden kaçtı. Ara sokaklara girerek plakalarını söken sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı izlerini kaybettirmeye çalışırken, alkollü olması ve kaza yerinden kaçmasının ardından üçüncü bir kural ihlali yaparak plakasız araçla kaçmayı sürdürdü. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ve şikayet üzerine harekete geçen polis plakasız olarak izini kaybettirmeye çalışan sürücünün peşine düştü. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarından aracın izini süren ekipler çok geçmeden aracı ve şahısları bir otoparkta yakaladı. Ehliyet, ruhsat ve Genel Bilgi Taramasından (GBT) geçirilen sürücü Faik K. ve yolcu konumundaki arkadaşı, polis memurlarına agresif tavırlar sergileyerek olayı örtbas etmeye çalıştı. Genç sürücünün alkol metre ile yapılan ölçümde 0.62 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücüye plakasız araçla trafiğe çıkmak, kaza yerini terk etmek ve alkollü araç kullanmak gibi çeşitli maddelerden toplam 117 bin lira para cezası kesilirken, araç 1 ay süreyle trafikten men edilerek çekici marifetiyle otoparka çekildi. Öte yandan plakasız araç kullanmaktan 1 ay, alkollü araç kullanmaktan ise 6 ay olmak üzere toplam 7 ay süreyle sürücünün ehliyetine el konuldu. Genç sürücü işlemlerinin ardından kazaya karışıp kaçtığı için gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis memurlarına kimliğini ibraz etmeyen ve güçlük çıkaran yolcu konumundaki şahıs ise kimlik tespiti için polis merkezine götürüldü.
Bursa Aşk üçgeni bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki genç kız arasında çıkan kavga kanlı bitti. Erkek meselesi nedeniyle buluşan taraflar birbirini bıçakladı, 1’i ağır 2 kadın yaralandı. Olay, saat 22.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Cankız Ç. (19) isimli genç kız, aşık olduğu A.M.(25) isimli erkeğin sevgilisi olduğu öne sürülen Sinem Y. (17)’yi konuşmak için Ankara Caddesi’ne çağırdı. Evinden çıkarak buluşma noktasına giden Sinem Y. ile Cankız Ç. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada iki genç kız birbirini bıçaklayarak yaraladı. Cankız Ç. olay yerinden yaralı halde kaçarken, bacağından bıçaklanan Sinem Y. yakındaki bir büfeye sığındı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Sinem Y., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Cankız Ç. ise yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta sokakta yürürken ekipler tarafından bulunarak polis aracıyla özel bir hastaneye götürüldü. Sinem Y.’nin annesi Birgül B., ambulansla hastaneye getirilen kızına, "Bir şey olmaz değil mi? Gerizekalısın kızım gitme dedim sana. Geberteceğim oğlum. Annecim iyi misin?" dedi. Yaralı genç kız ise annesine "Bağırma bana" diyerek tepki gösterdi. Cankız Ç., tedavisinin ardından Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Aksaray Alkollü ve ehliyetsiz sürücünün yalanını KGYS kameraları bozdu Aksaray’da alkol aldıktan sonra hem alkollü hem de ehliyetsiz olmasına rağmen direksiyon başına geçen 66 yaşındaki sürücü, aniden karayoluna çıkınca motosiklet ile çarpıştı. Motosiklet sürücüsü kuryenin yaralandığı kazada alkollü şahıs, "Ben sürücü değilim" deyip yalan söylese de Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları sürücünün yalanını ortaya çıkardı. Kaza, gece yarısı Aksaray - Ankara Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Ankara istikametinde bir adrese 68 ADJ 479 plakalı motosikletiyle yemek siparişi götüren Mehmet T. (24) isimli motokurye, lokantadan aldığı yemekle Ankara karayolundan TOKİ bölgesine hareket etti. Bir süre gittikten sonra yolun sağındaki marketin otoparkından aniden önüne çıkan aracı gören motokurye manevra yapsa da kazaya engel olamadı. Aydın A. (66) idaresindeki 68 ADY 652 plakalı otomobile çarpan motokurye çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Yaralanan sürücü yerden kalkamazken kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza mahalline gelen sağlık ekipleri yaralı motokuryeye ilk müdahaleyi yol üzerinde yaparken, bölge trafik denetleme şubesi ekipleri de bir başka kazanın yaşanmaması için karayolunda güvenlik önlemi alarak kazayla ilgili inceleme başlattı. Yaralı kurye ilk müdahalesinin ardından ambulansa bindirilerek Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme esnasında otomobil sürücüsünün tedirgin hal ve hareketlerinden, sorulan sorulara kararsız cevap verişlerinden şüphelenen polis ekipleri sürücünün başka biri olabileceği ihtimali üzerine incelemeyi derinleştirdi. Yaralı motosiklet sürücüsünün de "Sürücü bu değildi" itirazı üzerine Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarını inceleyen ekipler, sürücünün, yolcu olduğunu iddia eden Aydın A. olduğunu tespit etti. Buna rağmen uzun süre polis ekiplerine "Sürücü ben değilim" diyen Aydın A. kendisine kamera görüntülerinin izletilmesi üzerine yalanının bozulduğunu anlayarak sürücülüğü kabul etti. Aydın A. alkol metre üfletilerek yapılan ölçümünde 0.75 promil alkollü olduğu ve yine yapılan sorgulamasında ehliyetinin olmadığı belirlendi. Ehliyetsiz ve alkollü sürücüye toplam 65 bin lira ceza kesilirken, yaralamalı trafik kazasına karıştığı için hakkında başlatıla adli işlem gereği gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şahsın aracı ise olay yerine gelen bir yakınına teslim edildi. Hastanede tedavisi süren motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kocaeli Kocaeli’de araç alım-satım krizi: 160 kişi bir gecede mağdur, 4 şüpheli yakalandı Kocaeli’de vadeli araç alım-satım işiyle faaliyet gösteren işletmenin, vadeli olarak verdiği senetleri ödememesi ve ortadan kaybolması nedeniyle yaklaşık 160 kişi mağdur oldu. Dolandırıldıklarını öne süren mağdurların şikayeti üzerine yapılan operasyonda yakalanan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı. Darıca ilçesinde faaliyet gösteren ETA Oto Grup adlı firma, vadeli araç alım-satımı üzerinden onlarca kişiyi mağdur etti. İddiaya göre, firma yetkilileri peşinat ve ileri tarihli senet karşılığında araçları satın aldıktan kısa süre sonra dükkanı boşaltarak ortadan kayboldu. Araç sahipleri, dolandırıldıklarını öne sürerek Gebze Adliyesi’ne gidip yetkililer hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla şikayetçi oldu. Mağdurlar, firmanın uzun süre güven verip al-sat işlemleri yaparak müşterileri kendilerine çektiğini, ardından bir gecede büyük bir vurgun yapmak için paraları topladığını iddia etti. 4 şüpheliden 1’i tutuklandı 160 kişinin mağdur olduğu olayla ilgili Asayiş Şube Dolandırıcılık Büro olarak Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma kapsamında Kocaeli ve Balıkesir’de operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında bahse konu şirket ile bağlantısı bulunan 3 şüpheli Kocaeli’de, 1 şüpheli ise Balıkesir yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan ev aramalarında ruhsatsız tabanca ve 30 fişek ele geçirildi. Gebze Adliyesine sevk edilen 4 şüpheliden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.