YEREL HABERLER - 21 Kasım 2013 Perşembe 17:25

Karatay’da Vatandaşlar Ağız Ve Diş Sağlığı Konusunda Bilgilendirildi

A
A
A
Karatay’da Vatandaşlar Ağız Ve Diş Sağlığı Konusunda Bilgilendirildi

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi 18-22 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği organizasyonla belediye binası önünde kurulan stantta vatandaşlar bilgilendirerek diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.
Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden gelen diş hekimleri ücretsiz 3 bin adet diş macunu ve diş fırçasının yanı sıra eğitici broşür de dağıtarak vatandaşların ağız-diş bakımı konusunda bilgilenmelerine katkıda bulundu. Stantta bulunan diş hekimleri diş macunu ve diş fırçası dağıtımından sonra vatandaşların ağız-diş sağlığı hakkındaki sorularını yanıtladı. Ayrıca diş hekimleri diş fırçasının gün içerisinde kullanım zamanları ve dişi fırçalama şekilleri, çocukların ağız ve diş sağlığını nasıl koruyacağı, ailelerin diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi ve ağız ve diş sağlığının önemi konusunda bilgiler verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Galatasaraylı Sporcular Derneği’nin dayanışma yemeği düzenledi Galatasaraylı Sporcular Derneği, birlik ve beraberlik mesajı vermek adına dayanışma yemeği düzenledi. Şişli’de bir otelde düzenlenen organizasyona, Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ile Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanlarından Ergun Gürsoy, Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar, mevcut Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen ve oyuncular ile davetliler katıldı. Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Bu gece, futbolla ilgili önümüzdeki çok önemli maçlarda bütün camianın bir arada olduğunu göstermek için yapılan bir gecedir. Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nın da bu hafta sonu maçı var. Kazandıkları takdirde ilk kez şampiyon olacaklar ve direkt Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklar. Takımın bu maçı kazanmasını istiyoruz" dedi. Nazifoğlu, konuşmasının ardından Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ile Burak Elmas’a, sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanlarından Ergun Gürsoy’a, Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar’a, mevcut Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan’a, Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen’e ve oyunculara desteklerinden ötürü plaket takdim etti.