GENEL - 10 Ekim 2018 Çarşamba 10:48

Simav ilçe stadyumu 5 antrenman odasına kavuştu

A
A
A
Simav ilçe stadyumu 5 antrenman odasına kavuştu

Kütahya’nın Simav ilçesindeki futbol stadyumuna, çocukların ve gençlerin rahat ve sağlıklı bir ortamda spor yapabilmeleri için 5 antrenman odası yapıldı.

Kütahya’nın Simav ilçesindeki futbol stadyumuna, çocukların ve gençlerin rahat ve sağlıklı bir ortamda spor yapabilmeleri için 5 antrenman odası yapıldı.


Simav Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz,”Gençliğimiz Geleceğimizdir” ilkesiyle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Sapmaz “ Çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapabilmelerine katkı ve destek sağlayan Devlet kurumlarımıza, yerel yönetime, kulüp yöneticilerimize, personelimize, spor eğitimine fedakarca gönül veren her bireye teşekkür ediyoruz. İlçe stadımızın soyunma odalarının bulunduğu binanın, atıl halde bulunan stad içi bölümünü değerlendirdik. Hayırlı olsun” dedi. (MEİ-EFE)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara İçişleri Bakanlığından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iddialarına ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı, mahkeme süreci devam eden bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i Uluslararası, 40’ı Ulusal, 78’i Bölgesel, 336’sı Yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi” ifadelerine yer verildi. Müfettiş görevlendirildi Öte yandan, organize suç örgütleriyle mücadelenin devam edildiğine vurgu yapılan açıklamada, “Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiştir” ifadelerini kullandı.