GENEL - 12 Temmuz 2019 Cuma 11:23

Kaymakamlara orman ve anız yangınları uyarısı

A
A
A
Kaymakamlara orman ve anız yangınları uyarısı

Kaymakamlar Toplantısı, Kütahya Valisi Ömer Toraman başkanlığında İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kaymakamlar Toplantısı, Kütahya Valisi Ömer Toraman başkanlığında İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.


İlin yönetim, ekonomik, sağlık ve sosyal yardım, kültür ve bayındırlık işleriyle ilgili işlerin ahenkli olarak yürütülmesi için alınması gereken en uygun tedbirler görüşülmek üzere gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Halil İbrahim Ertekin, Kenan Eskin, Ali Bezirgan, kaymakamlar ve İl Yazı İşleri Müdürü Nurettin Kalem katıldı.


Toplantıda; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri, orman ve anız yangınlarıyla ilgili alınacak tedbirler, baraj, gölet ve akarsulardaki boğulmalara karşı alınacak tedbirler, genel asayiş ve trafik önlemleri görüşüldü.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur Play-out maçını Oğuzhan Spor kazandı, saha karıştı Burdur Bölgesel Amatör Lig Play-out maçında MAKÜ Spor ile karşılaşan Bucak Belediye Oğuzhan Spor maçtan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak seneye Burdur’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkını kazandı. Maç sonu sevinç gösterisi yapan Oğuzhansporlu futbolcular ile MAKÜ Spor futbolcuları ve yönetimi birbirine girdi. 2024-2025 sezonunda Burdur’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek takımı belirleyecek olan maçta Burdur MAKÜ Spor ile Bucak Belediyesi Oğuzhanspor MAKÜ Spor Toto Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Burdur Valisi Türker Öksüz ve protokol üyelerinin de izlediği maça Burdur’dan ve Bucak’tan gelen taraftarların ilgisi büyüktü. Maçın ilk düdüğü ile birlikte seyircilerin yoğun desteğiyle başlayan maçta Bucak Belediye Oğuzhan Spor 2. dakikada Oğuzhan Şahan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. MAKÜ Spor ise 34. dakikada Fatih Özaydın’ın attığı golle maçı 1-1’e getirirken ilk yarı bu skor ile tamamlandı. İkinci yarıda da her iki kalede yaşanan pozisyonlar sonuçsuz kalınca maç uzun süre 1-1 devam etti. Maçta 75. dakikada yaşanan bir karambol anında kafasına darbe alan MAKÜ Spor kalecisi ayağa kalkamayınca sahaya giren ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Maçın 83. dakikasında ise İsmail Odabaşı’nın attığı golle Bucak Belediye Oğuzhan Spor maçta 2-1’lik üstünlüğü sağladı. Maçta başka gol olmayınca Bucak Belediye Oğuzhanspor 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de Burdur’u temsil edecek takım oldu. Maç bitti saha karıştı Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sevinen Bucak Belediye Oğuzhan Sporlu futbolcular ile MAKÜ Spor futbolcuları arasında arbede yaşandı. Spor Toto Stadyumu’na flama dikmek isteyen Oğuzhan Sporlu futbolculara ise MAKÜ Spor yöneticileri koşarak tepki gösterdi. Emniyet güçlerinin araya girmesiyle olaylar yatışınca Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş’de sahaya inerek Oğuzhan Spor futbolcuları ve taraftarlarıyla kutlama yaptı. Gerginlik stat dışında da devam etti. Saha içinde yaşanan olaylar nedeniyle gerilen MAKÜ Spor taraftarları saha dışından Oğuzhan Sporlu taraftarların olduğu bölüme geçmek isteyince polis ekipleri ile gerginlik yaşadı. Yaşanan gerginliğin ardından MAKÜ Spor taraftarları bölgeden uzaklaştırıldı.
İstanbul Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 1 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray, sahasında Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup oldu. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 62. dakikada sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Fred’in çapraz pozisyondaki vuruşu savunmada Köhn’den döndü. Tekrar Fred’in ayak koyduğu dönen top kalenin yanından auta çıktı. 64. dakikada Szymanski’nin pasında savunma arkasına sarkan Fred’in altıpas içinde sol çaprazdan kaleciyle karşı karşıya pozisyonda çektiği şutu Muslera oyun alanına çeldi. 71. dakikada sağ taraftan Szymanki’nin kullandığı köşe vuruşunda arkada direğe gelen top Köhn’e çarparak çizgi üzerindeki Çağlar’ın önünde kaldı. Bu oyuncunun boş kaleye vuruşu ağlarla buluştu. 0-1 Hakemler: Arda Kardeşler, Mehmet Emin Tuğral, Süleyman Özay Galatasaray: Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson (Wilfried Zaha dk. 80), Davinson Sanchez, Derrick Köhn (Kerem Aktürkoğlu dk. 73), Lucas Toreira, Kerem Demirbay (Berkan Kutlu dk. 74), Hakim Ziyech (Tete dk. 84), Dries Mertens (Carlos Vinicius dk. 84), Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Abdülkerim Bardakcı, Serge Aurier, Eyüp Aydın, Sergio Oliveira Teknik Direktör: Okan Buruk Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Alexander Djiku, Fred, Sebastian Szymanski, Mert Hakan Yandaş (Joshua King dk. 65), Dusan Tadic (Leonardo Bonucci dk. 89), Michy Batshuayi (Edin Dzeko dk. 83) Yedekler: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Yusuf Akçiçek, Miha Zajc, Zeki Dursun, Efekan Karayazı, Serdar Dursun Teknik Direktör: İsmail Kartal Gol: Çağlar Söyüncü (dk. 71) (Fenerbahçe) Kırmızı kart: Alexander Djiku (dk. 21) (Fenerbahçe) Sarı kartlar: Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Hakim Ziyech, Berkan Kutlu (Galatasaray), Bright Osayi-Samuel, Michy Batshuayi, Mert Hakan Yandaş, Dominik Livakovic, Fred (Fenerbahçe)