YEREL HABERLER - 16 Ocak 2012 Pazartesi 12:17

GEDİZ KAYMAKAMLIĞI`NDAN MEMNUNİYET ANKETİ

A
A
A
GEDİZ KAYMAKAMLIĞI`NDAN MEMNUNİYET ANKETİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Kaymakamlık tarafından kurum ve kuruluşların işleyişi hakkında "Beklenti Memnuniyet Anketi" yapılıyor.
Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu imzasıyla İlçe Yazı İşleri Müdürlüğünce bin kişiye gönderilen anket formunda: "Gediz Kaymakamlığı olarak bünyemizde bulunan kurum ve kuruluşların işleyişi hakkında "Beklenti Memnuniyet Anketi" yapılması planlanmaktadır. Anket ilçe merkezi, beldeler ve köylerimizde toplam 1000 kişi üzerinde biri devlet memuru diğeri üniversite mezunu 10 ekip tarafından yapılacaktır. Anket formumuz hazırlanırken ilçemizde bulunan kurum ve kuruluşların görüşleri alınmıştır. Bunun yanında anketimizin daha objektif ve başarı olması için siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinin görüş ve önerilerine başvurulması uygun görülmüştür.
Taslak olarak oluşturduğumuz anket formumuz ekte sizlere sunulmuştur. Gediz Kaymakamlığı Memnuniyet Anketimizi inceleyerek kurum ve kuruluşlarımızın daha verimli çalışmaları, performanslarının arttırılması, varsa sorunların tespit edilerek biran önce çözüme kavuşturulması hususunda görüş ve önerilerinizin anketimizde yer alması anketimizin başarıya ulaşmasında önemli katkılar sağlayacaktır.
Sizlerin görüş ve önerileri doğrultusunda anket formumuzda yenilik ve düzeltmeler yapılabilecektir. Anketimize ilişkin görüş ve önerilerinizi alt bölüme yapabilirsiniz.
Katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim" denildi.
Anketin üç sayfalık eklerinde; Kaç yıldır Gediz’de yaşıyorsunuz, İhtiyaç duyduğumda kaymakamlık görevlileriyle (Kaymakamlık yazı işleri, memur, hizmetli gibi) rahatlıkla görüşebiliyorum, Gediz Kaymakamlığı’nın uygulamaları hakkında bilgi sahibi olurum, Gediz Kaymakamlığı’nın uygulamaları hakkında bilgileri nereden alıyorsunuz?, Gediz Kaymakamlığı sorunlarımın çözümünde yol göstermektedir, Gediz Kaymakamlığı’ndan ihtiyacım olan konularda bilgi almaktayım, Gediz Kaymakamlığı ile ilgili istek ve şikayetlerimi kaymakamlığa iletebiliyorum, Gediz Kaymakamlığına ilettiğim istek ve şikayetlerim dikkate alınıyor, Gediz Kaymakamına güvenirim, Gediz Kaymakamlığı bünyesindeki müdürlüklere güvenirim, Gediz Kaymakamlığının diğer personeline (Memur, hizmetli vb) güvenirim, İlçemizde yabancı kişilere karşı alınan güvenlik önlemlerini biliyorum, İlçemizde yangın ve doğal afetlere (Deprem, sel, vb.) karşı alınan gerekli güvenlik önlemleri biliyorum, Muhtarlarımız tüm seçmenleri temsil edebilmektedir, Mahalle/Köyde bizleri ilgilendiren kararlarda görüşlerimiz dikkate alınır, Tüketici Hakları Heyetinin varlığından haberdar mısınız?, Gediz OSB’nin varlığından haberdar mısınız, Gediz OSB’nin yatırımlarından memnunum, Gediz’deki eğitimden memnunum, Gediz’deki sosyal yardım programlarından memnunum, Kendimle ilgili belgeler (Tapu, nüfus, vb.) zamanında veriliyor, Sizce Gediz’in en önemli sorunu nedir?, Geliriniz hangi unsurlardan oluşmaktadır?, Harcamalarınız aylık nasıl dağılmaktadır?, Bir işe girmek için kaç kere iş başvurusunda bulundunuz?, Çalışma koşulunuz nedir?, Aylık ne kadar parayla geçiniyorsunuz?, Şu andaki işiniz için veya çalışmak için iş aradığınızda kimlerden yardım istediniz?, Acilen paraya ihtiyacınız var böyle bir durumda nereye-kime gidersiniz?, Boş zamanlarınızda ne yaparsınız?, Sizce geleceğiniz nasıl olacak?, Hayatınızda neyin değişmesini isterdiniz?, En önemli sorununuz nedir?, Mahallenizin en önemli sorunu nedir?, Okula giden çocuklarınız varsa eğer hangi mesleğe sahip olmasını isterdiniz?, Oturduğunuz evin mülkiyeti kime aittir?, gibi 36 adet soruya seçenekli şekillerde deneklerden cevaplandırmaları istenirken, ayrıca başta Kaymakamlık, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü gibi Kamu Kurum Kuruluşları ve çalışanlarından memnuniyet düzeylerinin belirtilmesi de istendi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Göztepe taraftarları ile iş yeri çalışanları arasındaki kavgada 6 gözaltı İzmir’de, Göztepe taraftarlarından kaçarak iş yerlerine sığınan kişiyi kalabalık taraftar grubuna vermeyen iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında çıkan kavgada 6 şüpheli gözaltına alındı. Cep telefonu kamerasıyla da görüntülenen kavgada olaya karışan diğer şüphelileri yakalama çalışması başlatıldı. 1 Lig’in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 2-0’lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor’un ardındın Süper Lig’e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitiminden itibaren binlerce taraftar takımlarının bir üst lige çıkışını doyasıya kutlarken, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi’nde kavgalar yaşandı. İddiaya göre, dün, kalabalık Göztepe taraftarının kovaladığı kimliği öğrenilemeyen bir genç, Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan bir iş yerine sığındı. Bunun üzerine iş yeri çalışanları da içeri girerek genci darp etmek isteyen taraftarlara engel oldu. Bir süre aralarında sözlü tartışma yaşanan taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasından bir anda kavga çıktı. Kavga anı cep telefonu kamerasına yansımıştı İş yeri çalışanları ile kalabalık Göztepe taraftarları arasında çıkan kavga, anbean cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde; iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında sözlü tartışmanın ardından kavga çıktığı ve taraftarlar ile iş yeri çalışanlarının birbirlerine sandalye fırlattıkları, bu esnada kavganın arasına motosikletiyle dalıp bir kişiye çarpan iş yeri sahibinin ise kaskıyla çarptığı kişiye vurduğu anlar ile o esnada iş yerini önündeki masada bulunan müşterilerden küçük bir kızla yanındaki kadının kavganın ortasında kaldığı yer almıştı. Yine aynı caddede, taraftarların kendi aralarında yaptıkları bir başka kavga ve kavga esnasında kabalalık bir grubun yere düşürdükleri şahsa tekmeler attığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti. 6 kişi gözaltına alındı Öte yandan, motosikletiyle gelerek kavgaya dahil olan iş yeri sahibinin başından yaralandığı olayla ilgili 6 şüphelinin gözaltına alındığı ve kavgaya karışan diğer şahısları tespit etme ve yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.