YEREL HABERLER - 18 Ocak 2012 Çarşamba 13:28

GEDİZ GÜCÜ SPOR YÖNETİCİLERİNDEN BELEDİYE BAŞKANI SARAOĞLU`NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

A
A
A
GEDİZ GÜCÜ SPOR YÖNETİCİLERİNDEN BELEDİYE BAŞKANI SARAOĞLU`NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gediz Gücü Spor Kulübü yöneticileri, verdiği desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.
Amatör Spor Kulüplerine verdiği desteklerle takdir toplayan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, kulüp binası tadilatı ve diğer desteklerinden dolayı Gediz Gücü Spor Kulübü yöneticileri tarafından ziyaret edildi. Ziyarete gelen Yöneticiler Başkan Saraoğlu’na kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken "Gençlerimizin sokaklardan ve kahve köşelerinden kurtarılması ve planlı şekilde spor yapmalarına olanak sağlayan amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında verdiğiniz desteklerden dolayı kulübümüz, tüm taraftarlarımız ve sporseverler adına teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyoruz" dediler.
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ziyarette kendisine verilen çiçeği kabul ederek, "Amatör spor kulüplerimizin yaşadığı zorlukları aşmalarında noktasında gerek maddi gerek manevi olarak kendilerine destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Gençlerimizin spor yapmalarına imkân sağlayarak sağlıklı yaşam için onları teşvik eden kulüplerimizin varlığı bizleri gururlandırmaktadır. Bu bakımdan her platformda amatör spor kulüplerimizin desteklenmeleri gerektiğini belirterek herkesten gereken desteği göstermelerini istiyoruz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir