SPOR - 15 Mayıs 2022 Pazar 09:43

Hisarcık MYO’da Zafer’in 100. yılı doğa yürüyüşü

A
A
A
Hisarcık MYO’da Zafer’in 100. yılı doğa yürüyüşü

Hisarcık Meslek Yüksekokulu’nda Zafer’in 100.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu’nda Zafer’in 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde doğa yürüyüşü düzenlendiği bildirildi.


Hisarcık Belediyesinin katkılarıyla Meslek Yüksekokulu’nca organize edilen doğa yürüyüşüne Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Burak Kavaslar, Yüksekokul Sekreteri Arif Köylü, Öğretim Görevlileri ve yaklaşık 100 öğrenci katıldı.


Halifeler Köyünden başlayan yaklaşık 6 kilometrelik doğa yürüyüşü Esire Termal Turizm Merkezinde sona erdi. Burada öğrencilere Hisarcık Belediyesi tarafından ekmek arası köfte ve ayran ikram edildi. Daha sonra öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.


Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Burak Kavaslar öğrencilerle birlikte halay çekip, oyunlarına eşlik etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Galatasaraylı Sporcular Derneği’nin dayanışma yemeği düzenledi Galatasaraylı Sporcular Derneği, birlik ve beraberlik mesajı vermek adına dayanışma yemeği düzenledi. Şişli’de bir otelde düzenlenen organizasyona, Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ile Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanlarından Ergun Gürsoy, Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar, mevcut Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen ve oyuncular ile davetliler katıldı. Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Bu gece, futbolla ilgili önümüzdeki çok önemli maçlarda bütün camianın bir arada olduğunu göstermek için yapılan bir gecedir. Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nın da bu hafta sonu maçı var. Kazandıkları takdirde ilk kez şampiyon olacaklar ve direkt Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklar. Takımın bu maçı kazanmasını istiyoruz" dedi. Nazifoğlu, konuşmasının ardından Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ile Burak Elmas’a, sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanlarından Ergun Gürsoy’a, Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar’a, mevcut Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan’a, Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen’e ve oyunculara desteklerinden ötürü plaket takdim etti.