YEREL HABERLER - 27 Şubat 2012 Pazartesi 19:44

BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İÇA:

A
A
A
BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İÇA:

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, belediyenin, başta maliye ve sosyal güvenlik kurumu başta olmak üzere hiç bir kamu kuruluşana barcu olmadığını söyledi.
23. Vergi Haftası münasebetiyle Kütahya Defterdarı Mehmet Saygı ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Mustafa İça’yı makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kütahya Defterdarı Mehmet Saygı, Başkan İça’ya bir çini tabak hediye ederek, kente yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette konuşan Başkan İça, “Kütahya Belediyesi, sadece maliyeye değil sigorta ve kamu kurumlarına borcu olmayan, süresinde mükellefiyetini yerine getiren sayılı Belediyelerden birisidir. Bu konudaki hassasiyetimizi devam ettirmek istiyoruz. Hizmet üretebilmek için herkes üzerine düşen vazifeyi yapmalıdır. Bunlardan en önemlisi vergi verilmesidir. Sayın Defterdarımız ve ekibinin ziyaretlerinde dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Kocaeli’de çaldığı araçla Manisa’ya kaçıp sahte kimlikle otelde konakladı Kocaeli’de iş yerinden hırsızlık yapan şüphelinin, çaldığı pikapla Manisa’ya kaçtığı ve sahte kimlikle otelde kaldığı belirlendi. 10 farklı dosyadan arandığı öğrenilen şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, 18 Nisan’da Karamürsel’de meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayında 2 cep telefonu, tipbox kutusu, 500 TL nakit para ile iş yeri önünde bulunan 2023 model pikap araç çalındı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda hırsızlık olayını U.A. isimli şüphelinin gerçekleştirdiği tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ile Karamürsel Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, şüphelinin olay sonrası çalıntı araçla Manisa’ya gittiği ve sahte kimlik kullanarak bir otelde konakladığı ortaya çıktı. 10 dosyadan aranıyordu 20 Nisan tarihinde Manisa’da düzenlenen operasyonla yakalanan şüphelinin, 10 farklı dosyadan arandığı ve hakkında 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Çalınan pikap aracın Manisa’da terk edilmiş halde bulunduğu, gerekli işlemlerin ardından sahibine teslim edildiği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen U.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.