GÜNDEM - 27 Kasım 2025 Perşembe 09:15

Bayan Kaymakam köy köy dolaşıyor

A
A
A
Bayan Kaymakam köy köy dolaşıyor

Kütahya’nın Altıntaş Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, ziyaretler programı kapsamında Yeşilyurt köyünde incelemelerde bulundu.


Ziyaret sırasında köy halkıyla bir araya gelen Kaymakam Yıldırım, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Köy Muhtarı ile de görüşen Yıldırım, köyün genel durumu, yürütülen çalışmalar ve öncelikli ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Ayşegül Yıldırım, köylerde sunulan kamu hizmetlerinin yakından takip edildiğini vurgulayarak vatandaşların taleplerinin değerlendirileceğini ifade etti.


Ziyaretin sonunda Kaymakam Yıldırım, köy halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.



Bayan Kaymakam köy köy dolaşıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Kırıkkale’de "kız meselesi" nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı: 5 gözaltı Kırıkkale’de iki grup arasında "kız meselesi" nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından firar eden 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Olay, Sanayi Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.D. (29), Y.K.K. (21), Y.Ö. (19) ile M.D. (19), T.C. (21), Y.K. (21), M.D. (17), M.K. (23), H.M.C. (23), U.K. (18) ve A.A.U. isimli şahıslar arasında "kız meselesi" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, O.D. tüfekle, Y.Ö. bıçakla, Y.K.K. ise darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırının ardından araçla kaçan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen H.M.C., U.K. ve A.A.U. isimli firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Silahlı kavganın yaşandığı bölgede Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan çalışmada, bir adet tabanca ile 4 adet kovan ele geçirildi. Şüphelilerin yakalandığı araçta ise bir adet av tüfeği ve sentetik ecza hapı bulundu. Şüpheliler hakkında "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından adli işlem başlatılırken, her iki tarafın da çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.