ASAYİŞ - 04 Haziran 2025 Çarşamba 18:15

Bayram tatili için köyüne gelen genç, traktör kazasında hayatını kaybetti

A
A
A
Bayram tatili için köyüne gelen genç, traktör kazasında hayatını kaybetti

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bayram tatili için köyüne gelen 19 yaşındaki genç, tarla işlerine yardım ederken meydana gelen traktör kazasında hayatını kaybetti.


İstanbul’da üniversiteye hazırlandığı öğrenilen 19 yaşındaki Halil İbrahim Balı, bayram tatili için memleketi Tavşanlı’nın Kayıköy’üne geldi. Köyde tarla işlerine yardım etmek isteyen genç, traktör pistonunun aniden inmesi sonucu römork ile traktörün tekerleği arasına sıkıştı. Olayı gören yakınlarının 112‘yi araması ile gelen ekipler gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Balı’nın cenazesi savcılık incelemesinin ardından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.


Köy muhtarı Mehmet Ali Balı’nın oğlu olan genci ölümü, bayram öncesi tüm köyü yasa boğdu. Cenaze haberini alan köy sakinleri, muhtar Balı’nın evine akın ederek taziyelerini iletti.


Halil İbrahim Balı’nın cenazesinin yarın köy mezarlığında toprağa verilmesi beklenirken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın da hastane morguna giderek acılı muhtar ve aileye başsağlığı dileklerini iletti.



Bayram tatili için köyüne gelen genç, traktör kazasında hayatını kaybetti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.