ÇEVRE - 20 Mart 2026 Cuma 00:11

Domaniç Dağ Yolu’nda kar ve tipi etkili oldu

A
A
A
Domaniç Dağ Yolu’nda kar ve tipi etkili oldu

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde etkili olan kar yağışı, yüksek kesimlerde hayatı zorlaştırdı. Domaniç-İnegöl Karayolu üzerindeki bin 500 rakımlı Kocayayla Geçidi’nde şiddetli kar yağışı ve tipi başladı.


Olumsuz hava şartları nedeniyle bölgede ulaşım zaman zaman aksarken, karayolları ekipleri yolun açık kalması için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Domaniç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de denetimlerini artırarak sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.


Yolda kayarak kontrolden çıkan bir araç ise jandarma ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yetkililer, sürücülere kış lastiği ve zincir kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu.



Domaniç Dağ Yolu’nda kar ve tipi etkili oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thorsten Fink: "İkinci gole yakındık ama başaramadık" 1’in rövanşında Rayo Vallecano’ya karşıya 2 farklı kazanmaya çok yaklaştıklarını ancak başaramadıklarını söyledi. UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda 3-1’in rövanşında İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano’nun rakibi olan Samsunspor’da 1-0’lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Thorsten Fink, "Gösterdiğimiz performanstan gurur duymamız lazım. Tüm şampiyonada iyi oynadık. Mücadelemizden gurur duydum. Rakip taraftar da bizi alkışladı. Bu da bizim ne kadar iyi oynadığımı gösteriyor. İkinci gole yakındık ama bunu gerçekleştiremedik. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Kolay bir deplasman değil. Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid burada kazanamadı ama biz kazandık. Buraya kadar gelmemizde emeği olan ve bizleri destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Değişiklik konusunda iyi hamleler yaptık. 1-0 kazandık. Değişiklikler de doğru anda oldu. Erken gol bulamasak daha erken değişiklikler yapılabilirdi. Hamlelerin zamanını doğru buluyorum" dedi. Lig ve kupa hedefi hakkında da konuşan Fink, "Güzel bir şekilde dinlenmemiz lazım. Milli aradan sonra sakatlarımız takıma katılacaklar. Tanguy Coulibaly ve Emre Kılınç ile birlikte Afonso Sousa da takıma katılacak. Bundan sonraki süreçte oynanacak her karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Evimizde Trabzonspor’a karşı mücadele edeceğiz. Tüm hazırlıkları en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. O karşılaşmaya da hazırız ve evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Hedefimiz Türkiye Kupası’nı kazanmak olacak. Ligde şu anda 7. sıradayız, orada da daha yukarıya çıkmak için mücadele edeceğiz ama birinci hedefimiz Türkiye Kupasını kazanmak" diye konuştu.