SPOR - 27 Nisan 2024 Cumartesi 12:12

Gedizli sporcular Bulgaristan’da destan yazdılar

A
A
A
Gedizli sporcular Bulgaristan’da destan yazdılar

Bulgaristan’da düzenlenen Kick boks Eurocup turnuvasında Gedizli sporcular büyük başarı elde ederek tarıh yazdı.


WAKO (World Association Of Kick Boxing Organizations) Uluslararası Kick Boks organizasyonları içerisinde yer alan Top Ten Bulgaria Eurocup Şampiyonasında müsabakaya davet edilen ve ülkemizi temsil eden sporcuların içinde Gedizli sporcularından da oluşan ekip ülkemizi Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde 21 ülke ve 804 sporcunun katıldığı Top Ten Bulgaria Avrupa Kupasında temsil ederek büyük bir başarıya imza attılar.


Bu kapsamda uluslararası 21 ülkenin katıldığı şampiyonada, Gedizli sporculardan Aybars Ocak alt minik erkek müzikli form Avrupa birincisi, Selim Ocak büyük erkek point fighthing takım olarak Avrupa üçüncüsü, Muhammed Keskin veteran erkek point fighting 94 kiloda Avrupa ikincisi, Selim Ocak büyük erkek 89 kg kicklight Avrupa üçüncüsü, Nursen Ecren Keskin müzikli form minik bayan Avrupa birincisi, Muhammed Keskin veteran erkek +94 point fighting Avrupa ikincisi oldu.


Konuyla ilgili konuşan Gediz Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, “Milli Takım ile birlikte gittiğimiz şampiyonada Gediz ekibi olarak büyük bir başarı elde ettik. Antrenörlerimizden Duygu Doğrayan Ocak ve Gedizli hemşerimiz Filiz Pektaş hakemlik görevini en iyi şekilde yerine getirdiler. İnşallah bundan sonraki süreçte daha büyük başarılar kazanmak için durmadan çalışacağız.


Kaymakamımız Hakan Alkan öncülüğünde başlayan Halk Eğitim Merkezi Kickboks Kursları Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde devam ediyor. Yeni kayıtlarımız başladı” ifadelerini kullandı.



Gedizli sporcular Bulgaristan’da destan yazdılar

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Gazipaşa Kaymakamı Altun: "Uçak pistinde herhangi bir sorun yok" Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, bulunan Gazipaşa-Alanya Havalimanında Corendon Havayollarına ait uçağın piste inişi sırasında bir uçağın patlayan lastiğiyle ilgili olarak, "184 tane yetişkin, 4 tane çocuk toplam 188 yolcu ve 8 mürettebat ile birlikte yolcuları tahliye ettik. Pistimizde herhangi bir sorun yok. Akşam 22.00 sularına doğru inşallah pistimizi tekrar uçuşa açacağız" dedi. Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan Gazipaşa-Alanya Havalimanında Corendon Havayollarına ait uçağın piste inişi sırasında patlayan lastiğiyle ilgili Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun açıklamalarda bulundu. Kaymakam Altun, uçağın inişi esnasında hafif dumanların çıktığını ancak tehlikeli bir durumun oluşmadığını belirterek, “Gazipaşamıza büyük geçmiş olsun. Sabah 10.40 sıralarında Corendon Havayollarına ait uçak piste inerken lastiğinin patlaması sonucu jantın üzerinde sürüklenerek iniş gerçekleştirdi. İniş esnasında hafif dumanlar çıktı ama yangın veya daha büyük tehlike oluşturmadı. Pilotun kabiliyetiyle sağlıklı bir iniş gerçekleştirdi. 184 tane yetişkin, 4 tane çocuk toplam 188 yolcu ve 8 mürettebat ile birlikte yolcuları tahliye ettik. Pistimizde herhangi bir sorun yok. Akşam 22.00 sularına doğru inşallah pistimizi tekrar uçuşa açacağız. Şu an pist geçici olarak kapanmış durumda. Uçağımızın teknik çalışmaları için hem Ankara’dan hem Antalya merkezden ekipler geldi. Büyük geçmiş olsun. Allah kazaların beterinden korusun. Gerçekten pilotun kabiliyetiyle yaşadığı olaya rağmen iyi bir iniş gerçekleştirdi” diye konuştu. “Şu an havalimanında kimse kalmadı” Gelen yolcuların Antalya Havalimanına yönlendirildiğini belirten Kaymakam Altun, “Bütün pasaport işlemleri, havalimanında yolcu yok. Gelen turistler otele yerleştirildi. Havalimanında az önce kalabalık vardı. Giden yolcular vardı, 12 tane seferimiz vardı burada. Gelen yolcuları Antalya Havalimanına yönlendirdiğimiz için kalabalık o yüzdendi. Yaralanma söz konusu değil. Değişik haberler söyleniyor. Gerçek bizim söylediğimiz bilgi. Şu an havalimanında kimse kalmadı” dedi.
Düzce Düzce’de toz uyarısı DÜZCE(İHA) – Düzce Valiliği, Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşımı ve Karadeniz’de fırtınaya karşı vatandaşları uyardı. Düzce Valiliği, Meteorolojinin uyarısını paylaşarak vatandaşları uyardı. Bu akşam saatlerinden itibaren (09 Mayıs 2024 Perşembe) Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkisi altında kalacağının tahmin edildiği belirten açıklamada “Cuma ve Cumartesi günlerinde Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak il genelinde etkili olması beklenen toz taşınımının 12 Mayıs 2024 Pazar sabah saatlerinden itibaren yurdu terk edeceği tahmin ediliyor. Toz taşınımının hafif zaman zaman orta kuvvette olması beklendiğinden hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemleri gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması için meteorolojik değerlendirme yayınlanmıştır. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hazırlayacağı hava tahmin raporlarının ve meteorolojik uyarıların takip edilmesi önem arz etmektedir” denildi. Batı Karadeniz’de fırtına Valilik denizlerde meydana gelecek olan fırtına ile ilgili olarak ise “Batı Karadeniz’de (Düzce-Zonguldak-Bartın) rüzgarın, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ile 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Cumartesi günü (11 Mayıs 2024) ilk saatlerde etkisini kaybetmesi beklenmektedir” ifadelerine yer verildi.