SPOR - 21 Ekim 2025 Salı 15:01

Kütahya’da Taekwondo coşkusu

A
A
A
Kütahya’da Taekwondo coşkusu

Kütahya, Cumhuriyet’in 102. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Cumhuriyet Kupası Yıldızlar Taekwondo müsabakaları, Kütahya’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.


Türkiye’nin dört bir yanından 12 ilden yaklaşık 200 sporcunun katıldığı turnuvayı, 500’e yakın sporsever tribünlerden heyecanla takip etti. Müsabakaya İstanbul, Antalya, Konya, Karaman, Denizli, Trabzon, İzmir, Uşak, Aydın, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Bilecik illerinden sporcular katılım sağladı.


Müsabaka öncesinde konuşan İl Temsilcisi Fatih Akbunar, "Cumhuriyetimizin 102. yılı vesilesiyle düzenlediğimiz bu turnuva, yıldız sporcularımızın yeteneklerini sergilemeleri ve fair-play ruhunu yaşamaları açısından büyük önem taşıyor. Kütahya olarak spora ve sporcuya verdiğimiz değeri göstermek istedik. Katılan tüm illere ve ailelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Gün boyunca centilmence geçen mücadelelerin ardından, Fatih Akbunar tarafından katılımcılara ve organizasyona destek veren yetkililere plaket takdiminde bulunuldu.



Kütahya’da Taekwondo coşkusu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş: "Bu mücadeleyi geçmişten aldığımız kararlılıkla geleceğe taşıyacağız" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, "AK Parti teşkilatları olarak, durmadan yorulmadan hep Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ’Aşk ile koşan yorulmaz’ bizde, davamıza, mücadelemize, teşkilatımıza, kendi aramızdaki birlikteliğe gönülden bir aşk duyuyoruz" dedi. Sakarya’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 Kademe İl Yönetimi ve 3 Kademe İlçe Başkanları Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün katılımı ile gerçekleştirildi. AK Parti Sakarya İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantı öncesinde Büyükgümüş il, ilçe başkanları ve parti üyeleri ile bir araya geldi. "Bu mücadeleyi geçmişten aldığımız kararlılıkla geleceğe taşıyacağız" Büyükgümüş ilçe başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada, "Sakarya, bizim güç, ilham aldığımız, davamızın, mücadelemizin istikametini Sakarya’nın ruhuyla şekillendirdiğimiz bir şehir. AK Parti teşkilatları olarak, durmadan yorulmadan hep Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ‘Aşk ile koşan yorulmaz’ bizde, davamıza, mücadelemize, teşkilatımıza, kendi aramızdaki birlikteliğe gönülden bir aşk duyuyoruz. İnşallah adım adım, hane hane bu mücadeleyi geçmişten aldığımız bereketle, kararlılıkla geleceğe hep birlikte taşıyacağız. Sakarya teşkilatlılarımızın önümüzdeki dönem yapacağı çalışmalar, ortaya kocayacağız güçlü iradeyi çok önemli buluyoruz. Allah yolumuzu, bahtımızı davamıza, mücadelemize bağlılığımızı daim eylesin, gayretimizi arttırsın" dedi.