EKONOMİ - 28 Nisan 2024 Pazar 09:05

Kütahya’da Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı

A
A
A
Kütahya’da Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce ilgili kurum müdürleri ile koordinasyonu sağlamak amacıyla “Kütahya İli Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme” toplantısı düzenlendi.


İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda İl Tarım ve Orman Müdürü Emre Yeniay, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı, TKDK İl Koordinatörü Birsen Karaaslan, DSİ Kütahya 34. Şube Müdürü İbrahim Kavak, Doğa Koruma ve Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü Kütahya Şube Müdürü Vekili Şevket Bozdağ, TMO Şube Müdürü İsmail Önlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi.


Toplantıda İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından tarımsal üretim planlaması, DSİ tarafından sulama ve baraj doluluk oranları, TKDK tarafından İPARD III konuları hakkında sunum yapıldı. Toplantı kurum proje ekiplerinin 9 Mayısta toplanması kararlaştırılarak sona erdi.



Kütahya’da Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da uyuşturucu ticaretinden 11 kişi tutuklandı Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 12 kişiden 11’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 1 kişi de mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun’a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisini aldı ve takip başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Samsun girişinde durdurulan otomobilde narkotik dedektör köpeği Sam ile yapılan aramada araca zulalanmış paket paket uyuşturucu ele geçirildi. Sam’ın aracın arka bagaj kapağı içine tepki vermesi üzerine narkotik polisi zulaları patlattı ve uyuşturucuları ele geçirdi. Narkotik polisi, Derecik Mahallesi ile Karadeniz Mahallesi’nde bulunan 4 ayrı adrese operasyon düzenledi. Söz konusu operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların araç, ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda toplamda 677 gram metamfetamin, 198 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 192 adet ecstasy, 37.20 gram kokain, 70 adet sentetik ecza, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 25 bin TL para, 2.15 gram kenevir tohumu ve 9 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili 12 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen 12 kişiden 11’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, 1 kişi ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.