Son Dakika
|
Kuyumcukent AVM’de 20 milyonluk soygun
ABD Başkanı Trump: "İran’la görüşebilirim"
Esenler’de İBB şantiyesinde yangın: 3 konteyner zarar gördü
Esenler’de 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Teknik direktör Engin Fırat son yolculuğuna uğurlandı
İran Ordusu, Hayfa’daki petrol ve gaz rafinerisi ile yakıt depolarını hedef aldı
Niğde’deki patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
İran Meclis Başkanı Galibaf: "Kesinlikle ateşkes peşinde değiliz"
İran’ın İsrail’e saldırılarında ölenlerin sayısı 13’e yükseldi
İzmir’de taksi şoförü ücret tartışmasında öldürüldü
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Kyrgyz Designer Brings Traditional Motifs to the International Runway
Esenler’de 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Teknik direktör Engin Fırat son yolculuğuna uğurlandı
İran Meclis Başkanı Galibaf: "Kesinlikle ateşkes peşinde değiliz"
İran’ın İsrail’e saldırılarında ölenlerin sayısı 13’e yükseldi
İzmir’de taksi şoförü ücret tartışmasında öldürüldü
Beylikdüzü’nde direğe çarpan araç takla attı
Savaş halindeki ülke ihracatta ilk sırayı aldı
MAGAZİN
"Uzaylı Mustafa", Samsun’un güzelliğine türkü yaktı
09 Mart 2026 Pazartesi - 10:34:52
-"Uzaylı Mustafa" lakabıyla tanınan türkücü Mustafa Topaloğlu, Samsun’da ziyaret ettiği estetik cerrah Hayati Akbaş için söylediği Samsun türküyle sosyal medyada gündem oldu. Topaloğlu’nun Samsun’a ithafen yazdığı ve seslendirdiği türkü cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken görüntüler kısa sürede yoğun ilgi gördü. Samsun’da Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hayati Akbaş’ı ziyaret eden ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, şehir için kaleme aldığı türküyü samimi bir ortamda seslendirdi. Ziyaret sırasında neşeli anlar yaşanırken, Topaloğlu’nun Samsun’a yönelik övgü dolu sözleri dikkat çekti. Prof. Dr. Akbaş ise o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından izlenirken, beğeni ve paylaşımlar da art arda geldi. Topaloğlu’nun Samsun için seslendirdiği türküde şu sözler yer aldı: "Bakıp durdum Samsunuma güller gülistan/Sendeki bu güzelliği yazılır destan/Ben Samsun’a gelemedim zaman olamayınca/Samsun bana zor geliyor yar olmayınca/Burada başladı şanlı tarih, duruyor ferman/Kahramanlık destanıdır dünyaya ayan, dünyaya beyan."
06 Mart 2026 Cuma - 09:46
"Kadın" dijital platformlarda yayında
Tolga Tüyel’in yeni teklisi "Kadın", 6 Mart günü tüm dijital platformlarda yayında olacak. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde dinleyicilerle buluşacak çalışma, hayatın görünür ve görünmeyen yükünü omuzlarında taşıyan kadınlara adanmış güçlü bir iç ses niteliği taşıyor. Söz ve müziği Tolga Tüyel’e ait olan "Kadın", güçlü olduğu için alkışlanan kadınları değil, güçlü olmak zorunda bırakılanları anlatıyor. Günlük yaşamın çoklu sorumluluklarını taşıyan, çoğu zaman "iyiyim" diyerek ayakta kalmaya devam eden kadınların duygusal dünyasını görünür kılıyor. Adarya ile dijital bir düet Şarkıda ve klipte Tolga Tüyel’e dijital karakter Adarya eşlik ediyor. Belirli bir kişiyi temsil etmeyen Adarya, kadınların sözlerinden, deneyimlerinden ve sustukları anlardan oluşan sembolik bir temsil olarak konumlanıyor. Yapay zekâ kullanımı teknik bir gösteri değil; kadınların çoğu zaman duyulmayan iç sesini görünür kılmak için bilinçli bir tercih. Tarihin güçlü kadınları yapay zekâ ile yeniden canlanıyor Tamamı yapay zekâ ile üretilen klipte, tarihe yön vermiş ve topluma ilham olmuş güçlü kadın figürleri canlandırılıyor. Türkan Saylan, Frida Kahlo, Sabiha Gökçen, Afife Jale, Marie Curie ve Halide Edip Adıvar gibi isimler, kadınların mücadele mirasına saygı niteliğinde sahnelerde yer alıyor. Kadınların sözleri, deneyimleri ve görünmezleştirilen anları için Tolga Tüyel projeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu şarkı gerçek kadınların iç sesinden doğdu ancak tek bir kişinin hikâyesi değil. Adarya da bu nedenle tek bir kadını temsil etmiyor. Kadınların sözlerinden, deneyimlerinden ve sessiz kaldıkları anlardan oluşan bir dijital temsili seçmemizin sebebi, duyulmayan sesi görünür kılmak. Klibin tamamında kullanılan yapay zekâ da bu sorunun altını çizmek için bir araç oldu." dedi. "Kadın" teklisi tüm dijital müzik platformlarında yayında. Şarkının tamamı dinleyiciler tarafından erişilebilir durumda. Klibi ise YouTube’da Tolga Tüyel’in resmi kanalında izlenebilecek. Tolga Tüyel hakkında Tolga Tüyel’in müzikle ilişkisi 1991 yılında gitarla tanışmasıyla başladı. Guns N’ Roses, Metallica, Nirvana, Iron Maiden ve The Doors gibi gruplardan etkilendi. Müzikle kurduğu ilişkinin temelinde Rock’ın omurgasını oluşturan tavır ve sahicilik yer alıyor. Bu yaklaşım, yıllar içinde Tolga Tüyel’in müziğe bakışını belirledi. Sözün merkezde olduğu, duygusunu saklamayan, eğilip bükülmeyen bir anlatımı aradı. Kumsallarda başlayan müzikal yolculuğu, Kadıköy ve Taksim sahnelerinde devam etti. Cover gruplarıyla sahne deneyimi kazanırken, kendi şarkılarını yazmaktan hiçbir zaman vazgeçmedi. Türkiye’de rock müziğin karşılaştığı yapısal ve ekonomik zorluklar onu bir süre sahneden uzaklaştırdı. Ancak bu uzaklık bir kopuş değil, bir birikim süreciydi. Kurumsal hayatta geçen yıllar boyunca müzik arka planda değil, zihninin merkezinde kaldı. Bugün Tolga Tüyel, yaklaşık otuz yıllık müzikal birikimiyle solo kariyerine kararlı bir şekilde devam ediyor.
04 Mart 2026 Çarşamba - 23:03
Mehmet Çevik sahnelere ara verdi, Ramazan’da maneviyata yöneldi
Ünlü sanatçı Mehmet Çevik, geçirdiği estetik operasyonun ardından Ramazan ayını dinlenerek ve Bursa’daki İslam alimlerinin kabirlerini ziyaret ederek geçirdiğini söyledi. Annesiyle birlikte Bursa’daki Emir Sultan Camii’ni ziyaret eden Çevik, "Ramazan benim için içe çekildiğim ve Allah’a daha yakın hissettiğim bir ay" dedi. Yoğun sahne temposunun ardından Ramazan ayını dinlenerek geçirmeyi tercih ettiğini belirten Mehmet Çevik, estetik operasyon kararıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Çevik, "Normalde çok kararsızdım böyle bir operasyon yaptırıp yaptırmamak konusunda. Ama artık 38 yaşına geldim. Seyircilerime ve dinleyicilerime daha şık görünmek, daha iyi hissetmek için küçük bir operasyon yaptırdım. Sağ olsun Murat Hoca bu süreci gerçekleştirdi ve yanımda oldu" ifadelerini kullandı. Operasyon sonrası süreci Ramazan ayına denk getirmenin kendisi için avantaj olduğunu söyleyen Çevik, yoğun sahne temposuna ara verdiğini belirterek, "Ramazan ayında genelde kabuğuma çekilirim. Maneviyatımı güçlendirmek için bu dönemi fırsat olarak görüyorum. Normalde her yıl umreye giderim, gidemediğim zamanlarda ise Emir Sultan’a gelirim. Bu yıl da geleneği bozmadım" diye konuştu. Annesiyle birlikte Emir Sultan Camii’ni ziyaret ettiğini söyleyen sanatçı, Ramazan ayının kendisi için huzur ve sakinlik anlamına geldiğini belirtti. Çevik, "Bu süreçte evde dinleniyorum, sahne ve iş görüşmelerini tamamen rafa kaldırdım. Bayramdan sonra yeniden yoğun bir çalışma temposu başlayacak ama şu an tamamen Ramazan’ın manevi atmosferini yaşamak istiyorum" dedi. Dünyada yaşanan savaşlara da değinen Mehmet Çevik, masum insanların zarar görmesinin herkesi derinden üzdüğünü ifade ederek, "Savaşların kazananı yok. Olan her zaman masum insanlara ve çocuklara oluyor. Allah bütün insanlığı kötülüklerden korusun" şeklinde konuştu. Öte yandan Çevik, düzenlediği "Kadınlar Matinesi" programlarının yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnsanların bize güvenmesi ve programların bu kadar kalabalık geçmesi beni çok mutlu ediyor. Demek ki yılların emeği karşılık bulmuş" ifadelerini kullandı. Ramazan ayının birlik ve bereket ayı olduğunu belirten Mehmet Çevik, tüm vatandaşların Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, "Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin, bizleri sağlık ve huzur içinde nice bayramlara ulaştırsın" dedi.
19 Şubat 2026 Perşembe - 14:42
Tuğba Özay’dan Kars’ta Birlik ve Beraberlik Mesajı: "Emperyalizmin oyununa gelmeyelim"
Özel bir davet üzerine Kars’a gelen ünlü sanatçı Tuğba Özay, kentin tarihi ve turistik dokusuna hayran kaldı. Sarıkamış’ta kayak merkezinden şehitliğe kadar pek çok noktayı ziyaret eden Özay, Türkiye’nin içinden geçtiği süreçlere ve yerli turizmin önemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Elin gavuruna para kazandırmayın, kendi yurdunuzu tanıyın" Sarıkamış Kayak Merkezi’ndeki tesisleşmeden ve doğadan çok etkilendiğini belirten Özay, vatandaşlara tatil rotalarını yurt içine çevirmeleri konusunda çağrıda bulundu. Dünyanın pek çok yerini gezdiğini ancak Anadolu coğrafyasının eşsiz olduğunu vurgulayan sanatçı Tuğba Özay, "İyi ki gelmişim, Sarıkamış’a hayran kaldım. Kars çok güzel, tabi ki o yıllardan bu yıllara çok gelişen şeyler olmuş. Özellikle Sarıkamış Kayak Merkezi olarak müthiş, gerçekten bayıldım ve dün yaptığım çekimlerde de hep şunu vurguladım takipçilerime dediğim şey, ülkemiz çok güzel, ülkemizin her yeri çok güzel, yakın takipçilerim, beni tanıyan herkes çok iyi biliyor ben ciddi bir vatan sevdalısıyım. Yani diyorum ki elin gavuruna gidip, onlarca paralar kazandıracağımıza, gelin kendi yurdumuzu tanıyalım. Kendi yurdumuzda, kendi vatanımızda o kadar güzel keşfedilmemiş yerler ve turiste aç olan o kadar yerler ve tesislerimiz var ki, Sarıkamış’a hayret ettim. O kadar çok oteller yapılmış, hepsi de 5 yıldızlı, tesis olarak işte o telesiyejler, kar motorları, olması gereken her şey var diye düşünüyorum. Ve ‘yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı’ dışarıya vallahi de billahi de çıkmamalı, dünyanın dört bir yanı gezmiş insan olarak en sevdiğim coğrafya kesinlikle kendi coğrafyamız. Tabi ki dünyanın bir çok yeri güzellikle dolu ama ne olursa olsun, bizim kökümüz, bizim toprağımız, bizi sarıp, sarmayan yer kendi vatanımız. Eğer ki bir birimize destek verirsek, bu ülke zaten çok çok güçlü olur diye düşünüyorum. Çıkın çıkın gelin, Sarıkamış ayrı güzel ama Kars’ın diğer ilçelerinde güzellikler var" dedi. "Sarıkamış şehitliğinde duygu seli: "İliklerime kadar hissettim" Ziyaretinin en duygusal anlarını Sarıkamış Şehitliği’nde yaşayan Özay, ""Sabah kalktığımızda ilk işimiz şehitliğimizi ziyaret etmek oldu. O acıyı o kadar çok iliklerime kadar hissettim ki, tabi ki hikayesini biliyoruz, tarihini biliyoruz. Sarıkamış şehitlerimizi saygıyla, minnetle, özlemle anıyoruz. Özellikle o anıt mezare gittiğimde, isimleri gördüğüm zaman, geçekten çok çok iliklerime kadar hissettim. Çok üzüldüm, ağladım. O bayrağımız orada dalgalanırken, o asker heykellerini gördüğümde, o yazılanları okuduğumda muazzam bir duygu fırtınası yaşadım. Bu ülke kolay kurulmadı, bu vatan topraklarına kolay sahip çıkılmadı. Bizler bugün bu coğrafyada rahat ve özgürce yaşıyorsak, atalarımıza minnet borçluyuz. Bu vatan için kim mücadele etti, kim şehit olduysa, kim gazi olduysa, kimin çorbada tuzu varsa hepsine minnet borçluyuz. Yaşamımızı onlara borçluyuz" diye konuştu. "Siyaset olmazsa halklar kardeştir" Terörsüz Türkiye süreci ve toplumsal barış üzerine de görüşlerini paylaşan Tuğba Özay, dış güçlerin müdahalesine karşı uyanık olunması gerektiğini belirtti. Etnik ve inanç üzerinden yapılan kışkırtmalara dikkat çeken sanatçı, Özay, "Ben her zaman tüm halkların kardeşliğini savunan bir insanım. Ama emperyalizm istediği zaman bir yerleri kaşıyor ve oradaki halkları bir birine düşürüyor. Bu yeri geliyor etnik kimlik üzerinden yapılıyor. Yeri geliyor inançlar üzerinden yapılıyor. O yüzden ne olursa olsun, hangi hükümet gelirse gelsin, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının şu bilinçte olması gerekir. Emperyalizmin oyunlarına hiçbir zaman gelmemeliyiz. O yüzden bana göre her zaman halklar kardeştir. Halkların arasında bir sıkıntı sorun yoktur, siyaset olmazsa" şeklinde konuştu. "Kars turizmine davet" Konuşmasının sonunda Kars’ın sadece merkezinin değil, tüm ilçelerinin ayrı bir cevher olduğunu belirten Özay, takipçilerine ve tüm Türkiye’ye "Çıkın çıkın gelin" diyerek bölge turizmine destek istedi. Öte yandan sanatçı Tuğba Özay, Kars’ta yöresel ürünlerin satıldığı işletmede alış-veriş yaptı. Özay, bol bol Kars kaşarı ve gravyer peyniri sipariş etti.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
09 Mart 2026 Pazartesi- 10:34
"Uzaylı Mustafa", Samsun’un güzelliğine türkü yaktı
2
20 Mart 2018 Salı- 16:36
Arda Turan dede ocağında
3
18 Aralık 2018 Salı- 16:53
MasterChef Türkiye'de büyük ÖDÜL ne kadar? Master Şef birincisi ne kadar para alacak? MasterChef 2018 büyük ödül ne?
4
04 Eylül 2013 Çarşamba- 08:29
Şahan Gökbakar, 'Başbakan Erdoğan bana tombişim dedi'
5
05 Ekim 2016 Çarşamba- 15:46
Tarık Akan’ın ismi Bodrum’da yaşayacak
27 Temmuz 2023 Perşembe - 17:01
Azka’da nostalji gecesi
Azka yaz konserlerinde önceki akşam sahnede genç şarkıcı Koray Güler nostalji gecesiyle izleyenlerin kulaklarının pasını sildi.Söylediği aşk şarkıları ve yumuşak ses tonuyla konuklarına duygusal anlar yaşatan Güler " Bu gece önce sizleri biraz hüzünlendirip sonra da yerinizde oturtmayacağız" diyerek doksanlı yıllardan günümüze nostaljik şarkılarıyla programının ilk yarısını bitiren genç şarkıcı ikinci bölümdeyse hareketli şarkılarıyla konuklarına eğlence dolu bir gece yaşattı.
27 Temmuz 2023 Perşembe - 16:21
Bodrum’da ünlü sanatçı Altun izdihama neden oldu
Bodrum Antik Tiyatro’da konser veren ünlü sanatçı Hakan Altun, izdihama neden oldu. Altun, “Arabesk şarkı dinleyelim ama arabesk yaşamayalım” dedi.Bodrum Antik Tiyatro’da konser veren Hakan Altun izdihama neden oldu. Saatler öncesinden dolan antik tiyatroda oturacak yer kalmadı. Ünlü şarkıcı, şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Birçok şarkıyı ezbere bilen sanatçının hayranları antik tiyatroyu inletti. Şek organizasyon tarafından düzenlenen konserde saatler önceden biletler tükendi. Hakan Altun sevenlerine zaman zaman duygu dolu anlar yaşatırken, zaman zaman da kahkahalara boğdu. Yaklaşık 2 saat süren konsere geç çıkan Altun, süreyi uzatarak konseri 3 saate çıkardı.Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hakan Altun, Bodrum’u çok sevdiğini ifade ederek, “Ben yarı Bodrumlu sayılırım, annem ve kız kardeşim de burada yaşıyor. Bugün heyecanım çok büyük. Annem yıllar sonra kız kardeşimle birlikte beni izlemeye geldi. Bugün izlemeye geldiler. Dostlarım da geldi o yüzden heyecanım çok büyük” ifadelerini kullandı.Altun, müziğin insanları beslediğini söyleyerek, "Tevazuyu kimseye bırakmayız Allah’ın izniyle biz. Çok güzel tabii ki bu ilgi. 3 gün önce Harbiye’deydik. Çok şahane bir konserdi. İnsanlar çok menfaatsiz şekilde, ülkenin bu zor şartlarında bir bilet alıp konsere geliyorlar, sanatçı dostlarımızın konserlerine gidiyorlar. Konserler insanları besler, sanat, müzik insanları besler. Sıkıntılı dönemlerimizde inşallah bu akşam da insanlar streslerini atarlar. Benden ufak bir tavsiye olsun herkes kendiyle yarışsın bu hayatta” şeklinde konuştu.Emrah’ın sahnelere döndüğüne çok sevindiğini de belirten Altun, “Emrah’ın sahnesine gitmek isterim, Emrah’ın şarkılarına hastayız biz. Emrah çok ara verdi, Emrah’ı sahnelerde görmek çok güzel olur. Emrah, Türk arabesk şarkılarına damga vurmuş bir isimdir. Arabesk şarkılar söylemek bir başkadır, arabesk yaşamak çok başkadır. Arabesk bir hayat vardır; bu hayat bedbaht bir hayattır, hiçbir şeyden mutlu olmayan, mutsuzluktan mutlu olan insanlardır. Şu fani dünyada gülelim, birbirimizi kırmayalım, eğlenelim. Beraber hüzünlenelim ama karalar bağlamamalıyız” dedi.
26 Temmuz 2023 Çarşamba - 15:23
Karaman 5. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’ne hazırlanıyor
Karaman Belediyesi’nce bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni 3 Ağustos’ta başlıyor.Karaman Belediyesi tarafından 2019 yılında başlatılan ve her yıl geleneksel olarak kutlanan Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni, 3-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türk Dünyası Parkı’ndaki etkinlikler; ilk gününden itibaren yapılacak çeşitli gösteriler, şenlikler ve konserlerle yine dolu dolu geçecek. Türk dünyasından çeşitli toplulukların davet edildiği şölende ünlü sanatçılar Ahmet Şafak, Kıraç ve Ziynet Sali de verecekleri konserle şölene renk katacak. Ayrıca çocuklar için hazırlanan oyun alanı şölen boyunca miniklerin eğlencesine sunulacak.
26 Temmuz 2023 Çarşamba - 14:35
Hadise’nin itirazı kabul edildi, Bircan Bali yeniden yargılanacak
Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olduğu sunucu Bircan Bali’ye beraat kararı verilmesine itiraz etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba - 10:18
YBY Woods 29 Temmuz’da Zeynep Bastık’ı ağırlayacak
Müzikseverlere ormanın içinde açık havada konser keyfi yaşatan YBY Woods, 29 Temmuz’da Türkiye’nin en başarılı seslerinden Zeynep Bastık’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Zeynep Bastık performansının biletleri Biletinial’da satışa çıktı.YBY Yaşam ve Etkinlik Alanı, 29 Temmuz’da Zeynep Bastık’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Şarkılarıyla son yılların adından en çok söz ettiren isimler arasına giren Zeynep Bastık, birbirinden güzel şarkılarını hayranları için söyleyecek. Konserin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı lider biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı. İlk stüdyo albümü Zeynodisco’yu 2021 yılında yayımlayan ve şarkılarıyla Spotify’ın en çok dinlenen kadın müzisyenler arasında yer alan Zeynep Bastık, birbirinden güzel şarkıları ve sahne şovuyla müzikseverlere keyifli bir gece yaşatacak.
26 Temmuz 2023 Çarşamba - 10:02
Shantel enerjisi Bursa’yı sardı
61. Uluslararası Bursa Festivali, Alman şarkıcı Shantel’i ağırladı. Bursalılara eğlenceli ve renkli bir gece yaşatan Shantel, Açıkhava Tiyatrosu’nda kendisini izlemeye gelen hayranlarına coşku dolu bir gece yaşattı.Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, ATIŞ Şirketler Grubu ana sponsorluğunda bu yıl 61’incisi düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali, çerçevesinde Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Shantel, müzikseverlere heyecan dolu bir gece yaşattı. Osmangazi Göz’ün etkinlik sponsoru olduğu konserde geleneksel müzik türlerini modern müzikle harmanlayan Alman şarkıcı, Açıkhava Tiyatrosu sahnesini bambaşka bir enerjiyle doldurdu.Alman yapımcı, şarkıcı ve Dj Stafen Hantel ya da sahne adıyla Shantel, her albümüyle en çok satan yabancı albüm listelerinden uzun yıllardır düşmüyor. Hit olan ve unutulmaz parçası “Disko Partizani” ile birlikte “Bucovina”, “Disko Boy” gibi dillerden düşmeyen şarkılarını bu kez Bursalı müzikseverler için seslendiren sanatçı, seyirciden tam not aldı. Avrupa, Balkan, Anadolu, Akdeniz ve Ege’nin ezgilerini ve hatta Latin müziğinden dokunuşları müziğinde barındıran Shantel, muhteşem sahne performansı ile izleyenleri bir an olsun yerlerine oturtmadı. Geleneksel müzik türlerini modern enstrümanlarla harmanlayan ve füzyon isimli türün de öncülerinden olan Shantel, gece boyunca dans garantili şarkılarını söyledi.Shantel Bursa’da konser sırasında kucakta karşılanması ise dikkat çekti.
25 Temmuz 2023 Salı - 10:22
Gençler Madrigal’le coştu
Uluslararası Bursa Festivali’nin, 61. yıl coşkusu tüm heyecanıyla devam ediyor. Her gün farklı bir konser ve etkinlikle, Bursalılara sanat dolu akşamlar yaşatan festivalin, bu akşamki konuğu Madrigal Grubu oldu.Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, ATIŞ Şirketler Grubu ana sponsorluğunda bu yıl 61’incisi düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali, çerçevesinde Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Madrigal, Bursalılardan büyük ilgi gördü. Nev Sağlık Grubu’nun etkinlik sponsoru olduğu konserde alternatif rock müziğinin yükselen isimlerinden Madrigal’i izlemeye gelen Bursalılar, Açıkhava Tiyatrosu önünde uzun kuyruklar oluşturdu.Grubun Bursalı solisti Anıl Erdem Cevizci, 61 yıldır devam eden bu muhteşem festivalde kendi memleketinde sahne almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Bursalı hayranlarının karşısında tüylerinin diken diken olduğunu söyledi. Ünlü solist, bu imkanı sağlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Solist Cevizci ile birlikte sahneye çıkan Ceyhun Kaan Karakaş, Kaan Alıcı, Sanlı Akgün ve Burak Emir Kamacı’dan oluşan Madrigal, “Neden Diye Sorma” şarkısıyla başladığı konserde izleyenlerin sevgi seliyle karşılandı.2020 yılında yayınladığı “Seni Dert Etmeler” adlı şarkısıyla uzun süre müzik listelerinden düşmeyen Madrigal, “Geçme Artık Sokağımdan”, “Aynadaki Görüntün, “Ne zamandır Sendeyim” gibi parçalarını sırasıyla Bursalı hayranları için seslendirdi. Özellikle genç takipçilerinin dillerinden düşürmediği “Dip” ve “Senden Yoksun” gibi hit şarkılarını, Açıkhava Tiyatrosu’ndaki binlerce hayranıyla birlikte söyleyen Madrigal, sahne performansıyla da büyük alkış aldı. Seyircinin yoğun alkışları ile konser sonunda yeniden sahneye dönen grup, Bursalı hayranlarına “Seni Dert Etmeler” şarkısıyla veda etti.Konser boyunca, temponun hiç düşmediği gecede, festival ana sponsoru Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, Madrigal grubuna teşekkür plaketi sundu.
24 Temmuz 2023 Pazartesi - 22:54
Gökçe sevilen şarkılarını gazeteciler için söyledi
Pop müziğinin sevilen isimlerinden Gökçe, Afyonkarahisar’da gazeteciler için düzenlenen eğlencede sahne aldı. Gökçe, seslendirdiği şarkılar ve kendine has yorumuyla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.Basın Bayramı kutlamaları çerçevesinde Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından termal bir otelde yemek düzenlendi. Etkinliğe Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri de katıldı. Eğlencede yemeğin ardından sahne alan Gökçe, en güzel şarkılarını gazeteciler için yorumladı. Basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği Gökçe, şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı.
24 Temmuz 2023 Pazartesi - 09:59
Tokat’ta yaz konserleri büyük coşkuya sahne oldu
Erbaa Belediyesi’nin düzenlediği yaz konserleri ilçede büyük coşkuya sahne oldu.Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlikler, el sanatları ve yöresel ürünlerin yer aldığı stantların meydana kurulmasıyla başladı. Erbaa Narince Bağ Yaprağından el emeği ürünlere kadar her türlü yöresel ve el sanatı ürününün yer aldığı stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler çerçevesinde 22 Temmuz’da 3’ü 1 Arada ve Hande Ünsal, 23 Temmuz’da ise Ekin Uzunlar ve Mustafa Ceceli konserleri gerçekleştirildi. Ekin Uzunlar’ın sahne aldığı sırada Erbaa Belediyesi tarafından düzenlenen Altın Yaprak Ses Yarışmasında 1’inci olan Aykut Balcı sahneye çıkarak Ekin Uzunlar ile düet yaptı. Konserlerde Erbaalılar sanatçıların söylediği şarkılara büyük bir coşkuyla eşlik etti."Biz Erbaa’nın il olma hedefiyle gece gündüz çalışıyoruz"Eylül ayında yapacakları toplu açılış töreninde ve Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamalarında konserler düzenleyeceklerini ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl “Etkinliklerimize yaz konserleri şeklinde devam ediyoruz. Yaz aylarında yaptığımız Yaprak Festivalimiz yerine bu yıl yaz konserleriyle geçiştiriyoruz. Sebebi de sizler de biliyorsunuz maalesef Şubat ayında ciddi bir sıkıntı yaşadık. İsmini anmak bile hepimizi çok üzüyor. İnşallah böyle felaketleri bir daha yaşamayız. İnşallah daha güzel etkinlikleri hep beraber yaşarız. Tabi devam edecek. 1 ay önce gençlik festivalinde 2 gün konserlerimiz olmuştu. Temmuz ayı içerisinde yine 2 gün konserlerimize devam ediyoruz. Az önce izlemiş olduğunuz projelerimizin açılışlarıyla beraber Eylül ayında konserlerimiz olacak. Yine Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı dolayısıyla Ekim ayında yine bir konserimiz olacak. Bunların da şimdiden sizlere duyurusunu yapmış olalım. Biz her zaman ifade ediyoruz. Biz Erbaa’nın il olma hedefiyle gece gündüz çalışıyoruz. Tabiri yanlış olmasın o bizim şehir adına kızıl elmamız. İnşallah Erbaa’yı il olan listeler arasında görürüz. İl olamasak bile ildeki yaşantıyı Erbaa’da yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Mutlu ve umutlu bir Erbaa için elimizden geleni inşallah bir dönem daha yapmaya devam edeceğiz” dedi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi - 09:17
Çakmak Ailesi’nin mutlu günü
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın oğlu Çağrı Çakmak, Fatma İrem Duran ile dünya evine girdi.Çağrı Çakmak, Fatma İrem Duran’ın nikâhını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı. Düğüne, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Kamil Aydın, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Erzurum Emniyet Müdürü Levent Tuncer, YÖK Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Atatürk Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Bölge Üniversitelerin Rektörleri, Yargı mensupları ile mülki, idari ve askeri erkanı katıldı. Ayrıca, düğün töreninde Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Sivil toplum kuruluşlarının temsilciler, akademisyenler ile aile dostları da yer aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen nikah sonrası genç çiftlere mutluluk diledi. Erzurum Milletvekili Selami Altınok’ta evlenme cüzdanını geline vererek Cumhurbaşkanının gençlere nasihatini hatırlattı. Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, konuklara teşekkür etti. Prof. Dr. Bülent Çakmak, “’Oğlumuz Çağrı ile kızımız Fatma İrem’in nikah akdini gerçekleştirdik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan şehrimizin siyasi, mülki, idari, askeri ve yargı erkânı ile iki aile yakınlarına ve Üniversitelerimizin mensuplarımıza teşekkür ediyor, evlatlarımıza iki cihan saadeti diliyorum’’ dedi.
23 Temmuz 2023 Pazar - 17:45
Hollanda Popstarı Twarkka Türkiye’de sahne alacak
Hollanda Popstarı Twarkka, dünya rap listelerinde yerini almaya başladı. Türkiye’ye gelen Twarkka’nın önümüzdeki günlerde Türkiye’nin gözde turizm beldeleri Muğla’nın Bodrum, Marmaris, Fethiye, Milas Ören ilçeleri ile İzmir ve İstanbul’da sahne alacağı belirtildi.Önceki gün bir çok platformda yayına giren “İstanbul Hayat” adlı single sanat ve magazin dünyasında oldukça ilgi gördü. Şu anda Muğla’da tatilini sürdürdüğünü belirten Hollanda Popstarı Twarkka, açıklamasında kendi hayat hikayesini ve sektörün zorluklarını düle getirdi. Twarkka “Ben Hollandalıyım. Bağımsız bir sanatçıyım. Hollanda’da büyüdüm. Şimdi Türkiye’deyim. Kendi stüdyoma giriyorum ve birkaç ayda 325’ten fazla melodi yaptım. Geçtiğimiz 15 Temmuz’da Hollanda için 1 albüm çıkardım ve ayrıca 2 Hollanda albümüm daha yolda olduğunu, birkaç ay içinde de onları da çıkacağımı söylemek isterim. Hollandalı müzik yapımcılarının bu konuda gerçekçilikten uzak olduğunu belirtmeden geçmek istemiyorum. Sosyal medya hesaplarım yüzbinlerce kişi tarafından hayranlıkla takip edilirken, Hollandalı birkaç müzik şirketi ile ticaret yapmadığım için bu firmalar bana boykot yapmaya çalışıyorlar ve bu firmaların şikayetleri üzerine hesaplarım dondurularak askıya alındı. Yeni sosyal medya sayfalarım çok kısa bir zamanda milyonlara ulaştı. Beni anlayan ve dinleyen tüm hayranlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu."Yasaklar geldikçe hayranları artıyor"Hollanda’da kendisine yönelik yasaklar arttıkça hayran kitlesinin çoğaldığını ileri süren Twarkka adını kullanan Haluk Özçelik, "Müzik yapmak bana rahmetli babam Mehmet Özçelik’ten miras kaldı. Küçük yaştan buyana kendime ve müziğime sadık kalmayı öğrendim, bu da sadık bir hayran kitlesi oluşturmama yardımcı oldu. İşler zorlaştığında bile sabırlı olmak ve ilerlemeye devam etmek önemlidir. Kesinlikle işin maddi yönü benim için hiç önemli olmadı. Bağımsız bir sanatçı olmak demek, müziğin prodüksiyonu, pazarlama, seyahat ve benzeri masrafları her şeyi kendinizin karşılaması anlamına geliyor. Bu nokta da azmin işe yaradığını söyleyebilirim. Ben Hollanda’dan artık Türkiye’ye kendi topraklarıma geri döndüm Hollanda’nın Popstarı Twarkka olarak artık Türkiye’ye yeni albümlerle ve yeni sahne hayatım ile Ağustos ayında ’Dünya elimde’ isimli yeni şarkım ile artık Hollanda dışında Türkiye’nin de popstarı olacağım. Türkiye müzikleri benim için çok farklı çünkü rahmetli babamdan sanat müziği dinledim" diyerek Hollanda’daki zor yaşamının ardından Türkiye’de gençlere örnek olmak istediğini dile getirdi.
23 Temmuz 2023 Pazar - 15:00
Bodrum Özcan Deniz ile coştu
Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Özcan Deniz, önceki akşam Bodrum’da hayranlarıya buluştu.Rezervasyonları günler öncesinden kapanan konserde mekan hıncahınç doldu. Özcan Deniz’in bir önceki programında kapıdan dönen sevenleri ise bu kez erken rezervasyon yaptırarak sanatçıyı dinleme fırsatı buldular. Bodrum Günay Restoran’da kendisini yalnız bırakmayan izleyicisine teşekkür eden Deniz, "Bu gece ben sizin doktorunuzum. Bu gece sizleri tedavi edeceğim, kötü hiçbir şey kalmayacak, hastalıklarınızdan kurtulacaksınız ve buradan her biriniz iyileşmiş, dolayısıyla eğlenmiş olarak ayrılacaksınız. Eğlenin, gecenin, anın tadını çıkartın ve bilhassa hanımlar bu gece topuklu ayakkabılarla geldiklerine pişman olacaklar" diyerek, sevilen şarkılarıyla programına devam etti.Hemen hemen birçok şarkısını kendisini dinlemeye gelen izleyicisiyle birlikte seslendiren Özcan Deniz, muhteşem performansı ve hareketli şarkılarıyla dinleyicisini adeta masalarında oturtmadı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan sanatçı söylediği şarkıları ve canlı performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder