Son Dakika
|
İstanbul'da korkunç iddia: 2 aylık bebek açlıktan öldü, aile üyeleri gözaltında!
Türkiye kara büründü: Tatil haberleri peş peşe geldi
Fenerbahçe sezon sonu seçime gidecek
İstanbul Valiliğinden ‘Kar’ uyarısı!
Bolu Dağı’nda kar yağışı yeniden başladı
İstanbul’da DEAŞ operasyonu: 29 şüpheli yakalandı
Bursa’da köprü altında şüpheli ölüm
DEAŞ operasyonunda şehit olan polis memuru memleketinde toprağa verildi
Aradan 10 yıl geçmesine rağmen kayıp çocuğun izine rastlanılmadı
Kocaeli'de büyük DEAŞ ve El-Kaide operasyonu: 37 gözaltı
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Radon Thermal Springs Near Bishkek Attract Visitors Year-Round
Damda kar temizlerken üzerlerine çığ düştü
Fatih’te 5 katlı binada yangın: 6 kişi dumandan etkilendi
TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi 7 saat sonra ulaşıma açıldı
Karadağ’daki yılbaşı gösterisinde yaklaşık 600 dron yere düştü
Uludağ eteklerindeki ev küle döndü
ABD’den uyuşturucu taşıdığı öne sürülen 2 tekneye saldırı: 5 ölü
Kar yağışını fırsata çeviren Ankaralılar parklara akın etti
MAGAZİN
Uludağ’da yılbaşı kutlamasına damga vuran görüntü
01 Ocak 2026 Perşembe - 00:40:53
Bursa’nın kış turizm merkezi Uludağ’da yılbaşı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Eğlence merkezlerinde 2026’ya girilen gecede, yaşlı bir teyzenin pistte sergilediği dans geceye damga vurdu. Müzik eşliğinde eğlence merkezine çıkan ve enerjisiyle gençlere taş çıkaran yaşlı teyze, çevredeki vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Dakikalarca dans eden teyze, eğlenceli hareketleriyle alkış toplarken, o anlar kameraya anbean yansıdı. Uludağ’da müzik, eğlence ve havai fişek gösterileriyle süren yılbaşı kutlamaları, renkli anlara sahne olurken, yaşlı teyzenin dansı gecenin unutulmaz anı olarak hafızalara kazındı.
31 Aralık 2025 Çarşamba - 13:36
Fedon, "Kristal Karlar Diyarı"nda 2026’ya merhaba diyecek
Sanatçı Fedon yeni yıl tatilini kristal karlar diyarı olarak bilinen Sarıkamış’ta gerçekleştirdi. Yılbaşı akşamında sahneye çıkan isimler arasında yer alan Fedon, kış tatili için geldiği Sarıkamış’a gelerek kristal karın keyfini çıkardı. Sosyal medyada, "Fedon denize girdi mi, yaz geldi demektir" sözleriyle "yazın habercisi" olarak tanımlanan sanatçı Fedon, şimdi ise ‘Fedon kara girdi mi, kış geldi demektir’ sözleri ile ‘’kışın habercisi’’ olarak gündeme geldi. Grek müzik denilince akla gelen ilk isimlerden olan sanatçı, yılbaşı programı için kış tatiline çıktı. Kendisine tatil için Kristal karlar diyarı Sarıkamış Sarpino Mountain Otel’i seçen Fedon burada kayağın ve karın keyfini çıkarıyor.
27 Aralık 2025 Cumartesi - 22:00
Bodrum’da yılbaşı hareketliliği zirveye ulaştı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yılbaşı öncesi hareketlilik zirveye ulaştı. İlçede otel doluluk oranları yüzde 70’e yaklaşırken, otellerden restoranlara, sahillerden meydanlara kadar birçok noktada yılbaşı gecesi için eğlence programları hazırlandı. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Bodrum’da oteller, özel konserler ve organizasyonlarla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Restoranlar yılbaşına özel menüler ve canlı müzik programları oluştururken, eğlence mekanlarında da gece boyunca sürecek etkinlikler planlandı. İlçede yılbaşı gecesi hemen her noktada farklı programlar uygulanacak. Cadde ve sokaklar rengarenk süslemelerle donatıldı. Bodrum Belediyesi tarafından ilçe meydanında kurulan yılbaşı dekorları ve ışık gösterileri, gece saatlerinde dikkat çekti. Ayrıca 31 Aralık gecesi Bodrum Belediyesi tarafından Belediye Meydanı’nda Teoman konseri düzenlenecek. Konserle birlikte Bodrumlular ve tatilciler yeni yıla meydanda girecek. Meydandaki etkinliklerin yılbaşı gecesine kadar sürmesi planlanıyor. Artan yoğunluk nedeniyle güvenlik önlemleri de artırıldı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, ilçe girişlerinde ve kalabalık bölgelerde görev yapacak. Sivil polisler ise yılbaşı gecesi boyunca sahada olacak. İlçede 24 saat esasına göre güvenlik sağlanacak. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Bodrum’un yılın en hareketli dönemlerinden birini yaşadığını belirterek, yılbaşının kent için önemli sezonlardan biri olduğunu söyledi. Dengiz, Bodrum’da 260’ın üzerinde otelin yılbaşı için hazır olduğunu ifade etti. Yılbaşı döneminde kişi başı günlük konaklama fiyatlarının 2 bin TL ile 3 bin TL arasında değiştiğini kaydeden Dengiz, hava yoluyla Bodrum’a gelmek isteyenlerin erken rezervasyon yapması gerektiğine dikkat çekti. Son dakikaya kalınmaması gerektiğini vurgulayan Dengiz, geçen yıl bu nedenle birçok kişinin Bodrum’a kara yoluyla gelmek zorunda kaldığını hatırlattı. TÜRSAB Bodrum Başkanı Enver Kantarmış ise yılbaşı öncesinde talebin her geçen gün arttığını söyledi. Kantarmış, belediyenin bu yıl hazırlıklara erken başlamasının kentteki hareketliliği olumlu etkilediğini ifade etti. Kantarmış, özellikle meydanlarda vatandaşların ve ziyaretçilerin fotoğraf çektirdiğini, bunun da Bodrum’a ayrı bir canlılık kattığını belirterek, geçen yıla göre daha hareketli bir yılbaşı süreci beklendiğini kaydetti. Yurt dışı uçuş sayılarında da artış olduğunu dile getiren Kantarmış, yılbaşı ile birlikte haftalık uçuş sayısının 5-6’ya çıktığını, aktarmalı olarak Bodrum’a gelen yabancı turistlerin de bulunduğunu söyledi. Öte yandan, Bodrum Meydanı’nda kurulan yılbaşı stantları da yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar stantlarda yeme içme ürünlerinin yanı sıra takı ve aksesuar gibi birçok ürüne ilgi gösterirken, stantlarda yer alan esnaflar yoğunluğun şimdiden başladığını ve yılbaşına kadar ilginin artmasını beklediklerini ifade etti.
27 Aralık 2025 Cumartesi - 09:25
Kış festivalinde eğlence hız kesmeden devam ediyor
Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Kış Festivali, kış aylarının soğuk günlerinde vatandaşları müzik ve eğlenceyle buluşturuyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Kış Festivali, birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’nin yanında oluşturulan festival alanında yapay kar yağışının altında, DJ Süleyman Ayaz ve darbuka gösterileriyle Ritmin Melekleriyle devam etti. Festivalde bugün ise DJ Güray ile perküsyon sanatçısı Veli Aktepe sahne alacak. İki gün boyunca "90’s Nowadays" grubu da performanslarıyla festivale renk katacak. Her yaştan vatandaşa hitap eden etkinliklerde, DJ’ler sahne alarak müzik dolu akşam ve festival alanına yapay kar yağışı yağdırarak keyifli bir akşam yaşatacak. Merkezefendi Belediye Kış Festivali alanında Buz Pateni Pisti, sokak lezzetleri, yiyecek-içecek kioksları, lunapark ve alışveriş stantlarıyla her yaştan ziyaretçilere keyifle vakit geçirebileceği kaliteli bir etkinlik alanı sunuyor.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
01 Ocak 2026 Perşembe- 00:40
Uludağ’da yılbaşı kutlamasına damga vuran görüntü
2
16 Nisan 2018 Pazartesi- 08:40
Söz dizisi hayranlarına kötü haber!
3
01 Şubat 2013 Cuma- 16:43
BARIŞ MANÇO`NUN SİİRTLİ OLDUĞU İDDİASI
4
20 Ocak 2016 Çarşamba- 12:05
Sosyal medyanın yeni fenemoni: Köksal Baba
5
27 Haziran 2016 Pazartesi- 14:41
Usta oyuncudan Erol Evgin'e çok sert sözler!
23 Aralık 2017 Cumartesi - 10:58
Diyarbakır’da eğlence merkezleri yeni yıla hazır
Diyarbakır’da eğlence merkezleri yeni yıl hazırlıklarını tamamladı.
23 Aralık 2017 Cumartesi - 09:05
Dörtyol’da Kolpa coşkusu
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali’nin üçüncü gününde sahneye çıkan Kolpa, hayranlarına unutulmaz gece yaşattı.
22 Aralık 2017 Cuma - 17:13
Efes Bandosu’ndan Kuşadası’nda ’Antik Çağın Yansımaları’ konseri
Kuşadası Belediyesi’nin davetlisi olarak ilçeye gelen Efes Bandosu, İbramaki Sanat Galerisi’nde "Antik Çağın Yansımaları" isimli muhteşem bir konser verdi.
22 Aralık 2017 Cuma - 16:49
Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu boşandı
Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu ile 25 yıllık eşi Etkin Kerimoğlu, İstanbul Aile Mahkemesinde görülen 1,5 saatlik duruşmanın ardından boşandı.
22 Aralık 2017 Cuma - 14:39
Ünlü şarkıcı Derya Uluğ Ceylan Karavil Park AVM’de hayranları ile buluşuyor
Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Diyarbakır’da hayranları ile buluşuyor.
22 Aralık 2017 Cuma - 10:31
BNG 10. yılını online alışveriş sitesiyle kutladı
10 yıl önce İstanbul’da Bülent ve Nilgün Gülen tarafından kurulan BNG, 10.
22 Aralık 2017 Cuma - 10:17
BNG 10. yılını online alışveriş sitesiyle kutladı
10 yıl önce İstanbul’da Bülent ve Nilgün Gülen tarafından kurulan BNG, 10. yılını ikinci kuşak temsilcisi Buğçe Gülen’in açmış olduğu online alışveriş sitesiyle kutladı.
21 Aralık 2017 Perşembe - 14:43
Oktay Kaynarca Şanlıurfa’da sıra gecesine katıldı
Şanlıurfa’ya gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Balıklıgöl’ü gezerek, özel bir konakta düzenlenen sıra gecesine katıldı.
21 Aralık 2017 Perşembe - 13:03
Merve Özbey hayranlarıyla buluşacak
Son yıllarda pop müzik camiasında isim yapan ve gençlerin sevgisini kazanan Merve Özbey, Samsunlularla buluşuyor.
21 Aralık 2017 Perşembe - 11:26
Gece Yolcuları 2 yıllık suskunluğunu bozuyor
Gece Yolcuları, 2 yıllık suskunluğunu yılın en uzun gecesinin yaşanacağı 21 Aralık’ta “Yalan” ile bozuyor.
20 Aralık 2017 Çarşamba - 23:33
Emanet gözlükle 30 bin TL kazandı
Edirne’nin İpsala ilçesi Kocahıdır köyünden, bir televizyon kanalında yayınlanan bilgi yarışmasına parası olmadığı için arkadaşından aldığı emanet gözlükle katılan Hanife Güneş 30 bin liranın sahibi oldu.
20 Aralık 2017 Çarşamba - 23:26
Emanet gözlükle 30 bin TL kazandı
EDİRNE (İHA) – Edirne’nin İpsala ilçesi Kocahıdır köyünden, bir televizyon kanalında yayınlanan bilgi yarışmasına parası olmadığı için arkadaşından aldığı emanet gözlükle katılan Hanife Güneş 30 bin liranın sahibi oldu.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder