POLİTİKA - 14 Kasım 2017 Salı 17:00

MHP’den Başkan Çakır’a ziyaret

A
A
A
MHP’den Başkan Çakır’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına seçilen Ramazan Bülent Avşar, yönetimi ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına seçilen Ramazan Bülent Avşar, yönetimi ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.


Ziyarette bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, yapılan kongrede göreve seçildiklerini belirterek, Malatya ve Türkiye için el birliği içinde çalışacaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Malatya’da önemli projeler gerçekleştirdiğini ifade eden Avşar, “Malatya’nın hayrına olacak her çalışmada Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında olacağız. Halka hizmeti Hakka hizmet gören düsturla çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız yaptığı hizmetlerle Türkiye’de sayılı belediye başkanları arasına girdi. Yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. MHP İl Başkanlığına seçilen Ramazan Bülent Avşar ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Çakır, siyasi partilerin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirterek, bütün siyasi partilerle birlikte Malatya’ya en güzel hizmeti yapacaklarını söyledi.


Malatya’da çok büyük değişim ve dönüşüm yaptıklarını vurgulayan Başkan Çakır, "Yerel yönetimler sağlıklı kentlerin oluşmasında en önemli unsurlardır. Biz Malatya’da ilçeler ve kırsal bölgelerde önemli yatırım ve hizmetlerde bulunduk. Altyapı ve üst yapı çalışmalarını Malatya’nın her metrekaresine yansıttık. Hizmeti her yere götürdük" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde birlikte yaşadığı kadını av tüfeğiyle öldürüp kuyuya atan şahıs, ardından kendi kafasına ateş etti. Ağır yaralanan şahıs tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, Alaşehir’in Çağlayan Mahallesi’nde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan ve Sarıgöl ilçesinde ikamet eden, eşiyle boşanma aşamasındaki 2 çocuk annesi Gözde Yılmaz (27), bir yıldır birlikte yaşadığı S.Y. (33) ile, kendisine ait 45 AIR 828 plakalı otomobiliyle Alkan Mahallesi Ahlat mevkiinde bulunan bağa geldi. Aralarında çıkan tartışma sonucunda S.Y., otomobilde bulunan av tüfeğiyle Gözde Yılmaz’ı bir el ateş ederek öldürüp cesedini 3 metre derinliğindeki su dolu kuyuya attı. Şahıs ardından kendi kafasına da bir el ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Silah sesini duyanlar 112 acil ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil ekipleri ve jandarma korkunç manzara ile karşılaştı. Gözde Yılmaz’ın kuyuda olan cenazesini itfaiye ekipleri çıkarırken, suç aleti tüfek ve otomobile jandarma tarafından el konuldu. Olayda ağır yaralanan S.Y. önce Alaşehir Devlet Hastanesi’nde ardından da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan S.T.’nin tedavisine devam edilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Gözde Yılmaz’ın boşanma aşamasındaki eşinden 2 ve 6 yaşında iki çocuğu olduğu öğrenildi.