POLİTİKA - 18 Nisan 2019 Perşembe 15:25

Kiraz’dan Cömertoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

A
A
A
Kiraz’dan Cömertoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Arapgir Belediye Başkanlığına seçilen Haluk Cömertoğlu makamında ziyaret ederek ‘ hayırlı olsun’ dileklerini paylaştı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Arapgir Belediye Başkanlığına seçilen Haluk Cömertoğlu makamında ziyaret ederek ‘ hayırlı olsun’ dileklerini paylaştı.


Ziyarette konuşan Cömertoğlu Arapgirlilerin bugüne kadar yapılan seçimlere nazaran 31 Mart seçimlerinde farklı bir duruş sergilediğini belirterek;" Arapgir dünü ile bugünü ile hep konuşuldu bundan sonrada konuşulacak.Türkiye’de bir seçim yapıldı dünde İstanbul Ekrem İmamoğlu’na teslim edildi.Yani İstanbul’un şehrül emini İmamoğlu oldu.Arapgir’de de halkımızın desteği ile de Cömertoğlu ve CHP’nin çalışma ekibi oldu.Burada her biriniz çok büyük gayretler verdiniz özveri ile milleti kucakladınız.Bugüne yapılan seçimlerin dışında farklı bir duruşu sergilediniz.CHP’nin ana muhalefet olarak hem TBMM’de hemde yerel yönetimlerde duruşu halkı kucaklayışı bir o kadar daha emanet ve yük olarak da misyon olarakta arttı.Dolayısıyla, bunun bir sorumlusu olarak yerel yönetimlerin ihtiyaçlarının ötesinde genel beklentilerinde cevap vericisi de olarak her birimize büyük görevler düşüyor.Ben desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.Niyetimiz Malatya’ya hizmet etmek ve Malatya’yı daha yaşanabilir hale getirmektir.Milletinin emanetçisi olarak burada görev yapıyor olup görev süresi bittiğinde zamanda dua alan olmaktır."dedi


CHP Malatya il Başkanı Enver Kiraz ise;" Arapgir tarihsel damarları olan önemli şahsiyetlerin yetiştiği önemli bir ilçemiz.Başkanımız Cömertoğlu’da ise Arapgir’de ayrım yap yapmadan tarafsız bir anlayışla hizmet ediyor ve Arapgir’i daha iyi bir noktaya getirme noktasında çabaları var.Cömertoğlu ismi Malatya’yı aşmış Malatya’nın saygı duyduğu bir isim.Bu dönem CHP’den başkan olarak seçildi başkanımıza başarılılar diliyoruz.Başarılı olacağına bizi ve Arapgirlileri mahcup etmeyeceğine inanıyoruz.Çünkü geçmişte yaptıkları gelecekte yapacakları için bir teminat bir gösterme" diye konuştu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.