GENEL - 22 Nisan 2019 Pazartesi 10:14

Hırsızlar malulen emekli polis memurun akülü arabasını çaldı

A
A
A
Hırsızlar malulen emekli polis memurun akülü arabasını çaldı

Malatya yaşayan 44 yaşındaki eski Polis memuru İbrahim Gültekin, 1999 yılında görev yaptığı İstanbul’da arkadaşıyla göreve giderken trafik kazası geçirdi.

Malatya yaşayan 44 yaşındaki eski Polis memuru İbrahim Gültekin, 1999 yılında görev yaptığı İstanbul’da arkadaşıyla göreve giderken trafik kazası geçirdi. Kazayı ağır yaralı olarak atlatan Gültekin, malulen emekli oldu ve o günden sonra bir daha yürüyemedi.


Malatya’da yaşayan annesinin yanına dönen talihsiz adamı hayata bağlayan akülü arabası oldu. Bin bir zorluklarla aldıkları akülü arabası apartmanlarında hırsızlar tarafından çalındı. Gültekin eli, ayağı olan akülü arabasının bulunması için yardım istiyor. 1999 yılında İstanbul’da polis memuru olarak görev yapan İbrahim Gültekin, arkadaşıyla göreve giderken trafik kazası geçirdi. Kazadan sonra Gültekin’in adeta hayatı karardı. Kazada görev arkadaşı şehit olan Gültekin kendisi ise kazayı ağır yaralı olarak atlattı. O kazadan sonra hayatı kararan ve malulen emekli olan polis memuru Gültekin daha sonra Malatya’da yaşayan 84 yaşındaki annesinin yanına yerleşti. Yürüyemediği için büyük zorluklar yaşayan polis memuruna ağabeyi tarafından yurt dışından bir akülü araba getirildi. Gültekin’in adeta eli ayağı olan akülü araba asansöre sığmadığı için her gün apartman girişinde bırakılıyordu. Yaklaşık 1 ay önce apartmana giren hırsızlar Gültekin’in akülü arabasını çaldı. Eski polis memuru ve ailesi bunun üzerine emniyete başvurdu fakat bugüne kadar herhangi bir gelişme yaşanmadı.


Talihsiz adam ve ailesi şimdi akülü arabalarının bulunması için yardım istiyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.