YEREL HABERLER - 04 Ocak 2012 Çarşamba 16:27

MALATYA BELEDİYE MECLİSİ YENİ YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

A
A
A
MALATYA BELEDİYE MECLİSİ YENİ YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Malatya Belediye Meclisi, 2012 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Ocak Ayı Olağan Toplantısı’na Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlık etti. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2012 yılının ilk toplantısı olması sebebiyle kısa bir konuşma yaptı. 2011 yılının Belediye açısından yoğun ve dolu dolu geçtiğini belirten Başkan Çakır, 2012 yılı için de iyi dilek temennisinde bulundu.
Malatya’yı bir bütün olarak ele aldıklarını yoğunluk ve aciliyet arz eden bölgelerden başlayarak hizmetleri sürdürdüklerini kaydeden Başkan Çakır, çalışmaların yoğun bir şekilde bütün mahallelere götürüleceğini söyledi. Başkan Çakır’ın konuşmasının ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında bulunan Denetim Komisyonu üyelerinin seçilmesi gizli oyla gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda Hasan Demez, Nevzat Doğan, Salih Büker, Suna Şekeroğlu ve Metin Mandal Denetim
Komisyonu üyeliklerine seçildiler. Belediye Meclisi gündemdeki bazı maddeleri de görüşerek karara bağlarken, gündemin yoğun olmasından dolayı 6 Ocak 2012 Cuma günü saat 14.00’de Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. oturumunun yapılması kararlaştırıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir