SPOR - 18 Temmuz 2021 Pazar 23:43

Yeni Malatyaspor’da ikinci etap kamp çalışması tamamlandı

A
A
A
Yeni Malatyaspor’da ikinci etap kamp çalışması tamamlandı

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant’ta sürdüren Yeni Malatyaspor, ikinci etap kamp çalışmalarını Gaziantep FK ile yaptığı hazırlık maçı ile tamamladı.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant’ta sürdüren Yeni Malatyaspor, ikinci etap kamp çalışmalarını Gaziantep FK ile yaptığı hazırlık maçı ile tamamladı. Karşılaşmayı sarı siyahlılar 5-1 farklı kazandı.


8 Temmuz’da Bolu’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayan Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor bugün Gaziantep FK ile hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı Yeni Malatyaspor’umuz Rahman Buğra Çağıran, Adem Büyük, Kubilay Kanatsızkuş ve Benjamin Tetteh’in 2 golüyle 5-1 yendi.


Hazırlık maçı ile birlikte ikinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan sarı siyahlılar, 3 günlük iznin ardından 22 Temmuz Perşembe günü tekrar Bolu’da toplanarak çalışmalarına devam edecek.


Öte yandan Gaziantep FK maçında sakatlanan Yeni Malatyasporlu oyuncu Nuri Fatih Aydın’ın yapılan ilk muayene ve tetkiklerinde ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Aydın’ın 6 ila 8 ay sahalardan uzak kalmasının öngörüldüğü açıklandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sivas, Ordu ve Tokat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van’ın güneyinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı güneybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, güneydoğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden, Güney Doğu Anadolu’da güney yönlerden, hafif zaman zaman orta, yağış olan yerlerde kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 18 İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 19 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 25 Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların, doğu kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.) 24 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 27 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 16 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 14 Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.) 11 Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.) 17