YEREL HABERLER - 19 Mart 2014 Çarşamba 12:23

Tüfenkçi “illegal Şekilde Dinlemelerin Ahlaki Olmadığını Herkes Biliyor”

A
A
A
Tüfenkçi “illegal Şekilde Dinlemelerin Ahlaki Olmadığını  Herkes Biliyor”

AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci, katıldığı yerel bir televizyon kanalı gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Tüfenkci, “17 Aralık'ta Türkiye'ye bir operasyon yaptılar, çelme takmaya çalıştılar, şimdide 30 Mart seçimini karıştırmaya çalışacaklar ama ben paralelcilere, yasa dışı örgütlere hodri meydan diyorum gelsinler sandıkta kozlarını paylaşsınlar” ifadelerini kullandı.
“DİNLEMELERİN AHLAKİ OLMADIĞINI HERKES BİLİYOR”
30 ilde aralarında AK Parti'nin üst düzey yetkilileri ve milletvekillerinin de yer aldığı telefon dinleme iddialarına değinen Bülent Tüfenkci, “Bunlar son derece vahim durumlar. Özel hayata müdahaleye yönelik tüm bu girişimlerin yasa dışı olduğunu, illegal olduğunu herkes biliyor. Hatta ahlaki olmadığını herkes biliyor. Bakın 30 ilde 148 bin kişiyi dinlemişler, çarşaf çarşaf sitelerde isimler yer alıyor. Böyle bir şey olmaz. İnsanların eşiyle, çocuklarıyla, yakınlarıyla konuşmasını bile illegal şekilde dinlerseniz bunu hiç kimseye izah edemezsiniz. Dinlemelerle ilgili savcılıklar ve devletin ilgili birimleri incelemelerini ve araştırmalarını yapıyorlar. Kimler hangi maksatla dinlenmiş bunların ortaya çıkarılması gerekir” diye konuştu.
“SORUYORUM CHP’NİN MALATYA’DA HANGİ ESERİ, HANGİ HİZMETİ VAR?”
Bülent Tüfenkci, AK Parti'nin Malatya’ya büyük hizmetler yaptığını, bundan rahatsız olanların da olabileceğini dile getirerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Malatya’mızda paralel yapı bir haftadır kapı kapı gezerek, gazetelerini dağıtarak, kapalı kapılar ardından, utanmadan, sıkılmadan, kayıt dışı siyaset yaparak AK Partimizi karalıyorlar, hükümetimizin devirmek istiyorlar. Gelsinler yürekleri varsa eğer açıkça, delikanlıca mücadele etsinler. Açık konuşuyorum; bunlar ne yaparsa yapsın bu milletin hayır duaları Ak kadrolara yeter. Bizim siyasetimizin temelinde insan var, insana hizmet var. Soruyorum şimdi 12 yıl önce Malatya doğalgazla tanışmış olacak deselerdi kim inanırdı?. Merkez nüfusumuzun yüzde 90’nın ikamet ettiği haneler artık doğalgazla ısınıyor. Bizler yine 12 yılda Malatya’da hayvancılık desteğini 100 kat artırdık. Bu dönemde Malatya’ya toplam 81 Milyon TL hayvancılık desteği verdik. KOSGEB’in hedef kitlesini büyüttük ve Malatya’da 4 bin 110 girişimcimize 34 milyon TL hibe desteğinde bulunduk. Organize Sanayi Bölgelerimizde istihdam alanları oluşturarak 15 bin işsizimize iş imkanı sağladık. KÖYDES kapsamında köylerimizi asfaltla buluşturduk ve 1431 kilometrelik köy yolumuza asfalt döktük.11 bin adet TOKİ konutu inşa ettik. Peki bizden öncekilere soruyorum Malatya’ya ne yaptı?. Soruyorum CHP’nin Malatya’da hangi eseri, hangi hizmeti var?”
“MUHALEFETİN ELİNDE TUTUĞU TEK ARGÜMAN MONTAJ OLAN SES KAYITLARIDIR”
Bülent Tüfenkci, muhalefetin tek projesinin ‘hükümetin yıkılması’ olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:
“Vatandaşlarımız bu oyunu gördü. Meydanlarda muhalefeti dinliyorsunuz. Adamların elle tutulur tek bir projesi yok. Tek projeleri hükümetin yıkılması. Peki bu vatandaş bunlara niçin oy verecek? Projesi olmayan, hangi işleri yapacağını açıklamayan bir muhalefet, hangi yüzle başarı ister. Muhalefetin elinde tutuğu tek argümanı montaj ses kayıtları. Tek güvencesi de cemaatin tepkisi. Bu mudur yani muhalefet. Unutmasınlar ki biz ses kayıtları ile gelmedik ki, ses kayıtlarıyla gidelim. Bizim için bu seçim sadece Türkiye’deki mazlumlar için değil Bosna’da, Filistin’de, Gazze’de ve Somali’de yaşayan milyonlar için de bir umuttur.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir