YEREL HABERLER - 19 Mart 2014 Çarşamba 14:32

Doğanşehir Devlet Hastanesi İhalesi 27 Mart’ta

A
A
A
Doğanşehir Devlet Hastanesi İhalesi 27 Mart’ta

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Devlet Hastanesi inşaatının tamamlanması için 27 Mart 2014 tarihinde ihale yapılacağı bildirildi.
AK Parti Malatya Milletvekili TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Doğanşehir ilçemizde yapılmakta olan 30 yataklı devlet hastanesi işinin bir an önce tamamlanması için TOKİ tarafından yapılacak ihale tarihinin kesinleştiğini söyledi.
Malatya Milletvekili Öz, “2012 yılında yapımına başlanan ve 2013 yılı Ekim ayı içinde yüklenici firma tarafından teslim edilmesi gereken devlet hastanesinin inşaatı bitirilemeyince, müteahhidin sözleşmesi 13 Kasım 2013 tarihinde iptal edilmişti 10 bin 342 metrekare alan üzerine 5 bin metrekare kapalı alan olarak inşa edilen ve kaba inşaatının büyük bir bölümü bitirilen hastanenin ihalesi 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek” dedi.
Malatya’nın sağlık tesisleriyle donatıldığını ifade eden Öz, AK Parti iktidarı döneminde Malatya Merkez Bölge Hastanesi başta olmak üzere, Darende, Arapgir, Yazıhan İlçe Hastaneleriyle birlikte çok sayıda aile sağlığı merkezlerinin hizmete alındığını söyledi.
TBMM İdare Amiri Öz, Doğanşehir devlet hastanesi inşaatıyla birlikte Hekimhan, Pütürge, Akçadağ devlet hastanelerinin ve aile sağlı merkezleri inşaatlarının da tamamlanarak en kısa sürede hizmete alınacağını kaydetti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir