YEREL HABERLER - 26 Nisan 2012 Perşembe 08:32

SALİHLİLİ MÜZİSYEN, ENGELLİ KIZLA KLİP ÇEKECEK

A
A
A
SALİHLİLİ MÜZİSYEN, ENGELLİ KIZLA KLİP ÇEKECEK

Salihli`nin genç müzisyenlerinden Hakan Karcı, kendi bestelerinden "Ayrılık" isimli parçaya engelli bir kız ile klip çekmeye hazırlanıyor.
Salihli ve çevresinde birçok yerde sesini duyuran, sesiyle gitarıyla ilgi çeken Hakan Karcı, ilçede çekeceği klip için Eğitim Uygulama Okulu`nun başarılı öğrencisi, bowlingde dünya ikincisi olan Emine Malçuk`u seçti.
Müzisyen Hakan Karcı yaptığı açıklamada, ``Kendi eserime klip çekmeyi düşünüyordum. Turizm Haftasındaki sergi açılışında Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz`ün Marka Kent Manisa Projesini dinledim. Hayran kaldım. Bu kadar çok özellikleri olan Manisa`nın turizm alanında sayısız öne çıkan özelliklerine sahip Salihlimizin tarihi ve doğal güzelliklerini klibimde yer vererek Sayın valimizin projesinde de katkıda bulunacağıma inanıyorum. Rol arkadaşıma gazeteci Gülgün Yalvaç ile birlikte karar verdik. Emine Malçuk, dünya tatlısı engelli bir kızımız. Çok tatlı, çok yetenekli bir insan. Klibimde onunla oynamak beni apayrı mutlu edecek. Bu klipte müziğin yanı sıra tarihi ve doğal güzellikleriyle Salihli ve kendini aşmış örnek bir engelli kızımızın neleri başarabildiğinin kanıtı olacak. Klip için sponsorluk yapacak firmaların desteğine ihtiyacımız var. Umarım bu desteği de buluruz`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir