YEREL HABERLER - 08 Aralık 2016 Perşembe 17:01

Şükran Kaya güven tazeledi

A
A
A
Şükran Kaya güven tazeledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Toplantıda ikinci dönem seçimleri de yapıldı. Kadın Meclisi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyelerinin belirlendiği genel kurul sonucunda Kadın Meclisi Başkanlığına, mevcut Başkan Şükran Kaya yeniden seçildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Olağan Genel Kurulu, Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu ve konsey üyelerinin katıldığı genel kurul toplantısında, ikinci dönem seçimleri de gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda bir konuşma yapan Kadın Meclisi Başkanı Şükran Kaya, görev yaptıkları süre içerisinde imza attıkları etkinliklerle ilgili bilgiler verdi. Konuşmanın ardından Kadın Meclisi’nin yürütme kurulu ve başkanının belirleneceği seçimlere geçildi.
Mevcut Başkan Şükran Kaya’nın yeniden başkan seçildiği genel kurulda yürütme kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu: "Asil Yürütme Kurulu: Hülya Toper, Selma Seğmen, Nezihe Aksoy, Nevin Kaleli, Erdem Kutlar, Emel Pişirgen, Güldane Dörtbudak ve Serap Yiğitbaş."
Yedek Yürütme Kurulu ise şöyle: "Nimet Çıtak, Yazgül Gültekin, Neşe Töz, Hanife Lekesiz, Vildan Demiran, Fikriye Duman, Dilek Canik, Selma Yamanol."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da film sahnelerini aratmayan şüpheli-polis kovalamacası kamerada Aksaray’da polisin şüphe üzerine kimlik kontrolünden geçirmek istediği 2 şahıs, ekipleri görünce yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ve şüpheliler arasında yaşanan film sahnelerini aratmayan kovalamaca anları kameraya yansıdı. Şüpheliler kısa sürede yakalanırken, yağma suçundan 13 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şüpheli, polis memurlarına “Neden kovalıyorsunuz?” diye kızıp, “Suç makinesiyim, firarım” diye de itiraf da bulundu. Edinilen bilgiye göre, Coğlaki Mahallesi’nde devriye atan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri durumundan şüphelendiği 2 şahsı kimlik kontrolünden geçirmek istedi. Şüphelilere yaklaştıkları anda polisi fark eden 2 şahıs geri dönerek yaya olarak kaçmaya başladı. Şüphelilerin kaçmasıyla birlikte asayiş ekipleri de peşine düşerken, müstakil evlerin bahçelerine girerek diğer sokaklara kaçan şüpheli ve polisler arasında kovalamaca yaşandı. Kameraya da yansıyan kovalamacada ekiplerin durumu emniyet haber merkezine anonsla bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Siren seslerinin yankılandığı mahalle, sevk edilen ekiplerle birlikte adeta abluka altına alarak şüphelilerin mahalleden çıkmasını önledi. Bir süre yaşanan kovalamaca ve arama çalışmasında şüpheliler polis ekiplerince aynı mahallede yakalandı. Yakalanan H.A.M. (23) isimli şahıs önce polis memurlarına “Neden kovalıyorsunuz?” diye kızdı, sonra da “Suç makinesiyim, firarım” diye itiraf da bulundu. Şahın yapılan Genel Bilgi Taramasında (GBT) yağma suçundan arandığı ve hakkında 13 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Gözaltına alınan H.A.M. ve kaçtığı arkadaşı E.M.M. (27) ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.